3. toukokuuta 2016

Vieraslahjaidean pyörittelyä

Mulla on täs melkein 2vuotta aikaa päättää mitä siihen nyt tulis loppujen lopuks. Nyt lentokoneessa jumittaessa kun molemmat ukot nukkuu nii aattelin pysähtyy ja pohtiin ajatusta.. sijainnistani johtuen (plus ku täs laittees ei oo aiemmin otettuja kuviani) nii täs postauksessa ei oo kuvia, ellen jälkeenpäin lisää niitä..

Vaihtoehtoja mitä se sisältää on paljon mutta perusidea on sama. Perusideaa en haluu viä paljastaa ihan täysin "julkisesti", varsinkin kun luulin olleeni tosi idearikas ja ettei kellää muulla oo varmaa ollu tämmöstä.. sit törmäsin pinterestissä kuvaan jossa oli vähän samaa ideaa :( tai no, whatever, kerrotaan sitten :D en osaa kuitenkaa olla paljastamatta, ja nyt ku mietin nii oon osittain jo sanonu et mitä siihen tulee ku oon tehny listaa mitä oon jo hankkinu..

DIY. 
Eli. Iso pilttipurkki. oon keränny näitä jo jonkin verran ku miksulla on joku vaihe pääl et pitää saada piltti purkista ruokaa ku siin on kiva pupu - periaatteessa siis ilmainen :D purkkiin tulee liitutaulutarra. En oo päättäny et kirjotanko näihi valmiiks nimiä kun kuitenkin on paikkakortitkin. Jos en kirjota nii boolin viereen (viimestään) tulee kippo jos on liituja, ja kukin voi ite kirjottaa. Tätä purkkia voi siis käyttää mehuun/limuun/booliin tms kerttismukien sijasta. Muutamat kerttiksetkin tulee, mut toiveena olis et käytetää purkkeja. Jos ei purkkia haluu viedä enää himaan nii sille tulee oma lasinkeräyspiste (kierrätystä, wuhuu) ja koska purkit oli ilmasia nii ei haittaa meitä jos ei ota kotiin mukaan. 

Se "virallinen" lahja, joka toivotaan et ihmiset ottais mukaan on sit täs:
Organzapussukka (teemaväreissä: kahta eri vihreetä) johon tulee siihen solmuun kii ne söpöt pikku sydänkorusysteemit joissa lukee "made with love". 
Pussukan sisältö onkin sit auki... vaihtoehtoja:
-suklaa -> teenkö ite, ja jos nii normi vai raakasuklaata vai tilaanko?
-mini palasaippua -> teenkö ite, tilaanko? sydämen mallinen tietty :D facessa on sellanen ryhmä ku "ihanat vieraslahjat" josta voi tilata eri värisiä ja hajusia sydänsaippuoita :)
-muu syötävä, karkki, tikkari tms?
-kaakaojauheseos pikkupulloon olis ihana, mut tää voi olla turhan hintava pikku budjettiin..

Sit jos halutaa viel lahjoo porukkaa nii ollaa mietitty pientä lisäystä tohon mut se tulee oleen iha puhdas yllätys jos se toteutetaan :D

Rakas lukija, jos teitä on, auta ja kommentoi et mistä yllätyksestä ite pitäisit häiden vieraslahjassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3