3. toukokuuta 2016

soittolista youtubeen

totesin youtubee selaillessani et helpointa saada itelle biisejä muistiin - varsinkin silloin kun on liikenteessä - on laittaa vaan tallennus soittolistalle sitä mukaa ku tulee hyvä laulu vastaan. oon keränny tähän listaan biisejä joita voi tanssia ja kuunnella, oikeestaan kaikki hääteemaan sopivat biisit oon heittäny tohon. rakennan sit erikseen koneella ihan fiiliksen/tilanteen mukaiset soittolistat - tai sit teen vaan yhen, en tiiä viel.

tähän aiheeseen otan vastaan ehdotuksia mieluusti, sillä todennäköisesti hoidetaan musiikkipuoli itse. toisinsanoen aina välillä joku menee ja vaihtaa biisin jos tulee semmonen tilanne et tarvitaan joku tietty kipale tai jos tunnelma alkaa lätistyyn tms.. mitään biisejä mihinkään tilanteeseen ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ajatuksia on senkin edestä. miksei voi olla kolmee häävalssibiisii??

djt ottaa yllättävän ison summan budjetista jos semmosen hankkii, ja haluisin säästää kaikes mahollises :D tosin suhteilla voisin saada jonkun mut kuitenkaan en haluis liikaa "tuntemattomia" ihmisiä meidän häihin... mut siis joo, lisäilen tohon listaan viel tulevaisuudessakin biisejä, et laita vaa itelles talteen jos käyt taistelua pääs sisällä musiikkipuolesta.. ja biisiehdotuksia saa myös heitellä jos tulee mieleen joku josta voisin tykätä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3