3. toukokuuta 2016

tähänastisia hankintoja osa2


kunnon sekamelska kollaasi. tässä vähän jotain mitä oon hankkinu. 

-kokeilen tehä kimppua ite, ainakin kaasojen kimput ois kiva tehä ite niin sit niistä jää semmoset pysyvät muistot niille. tähän mennessä on valkosia ja vaalenpunasia pikkuruusuja, vielä pitäis jotain kukkasta tilailla.
-vihreitä sydämiä pikku pyykkipojissa, näille on muutama vaihtoehto mihin niitä vois laittaa, eli tilanne vielä auki :D
-alakulmassa vasemmalla näkyy mun tilaamien pompomien värit, niitä on kolmee kokoo ja kolmee eri sävyä -tämä osittain siksi et haluun korostaa sit et ei oo vaan yhen vihreen teema
-mikkään bileet ei oo bileet ilman glowstikkejä. niitä on täl hetkel muistaakseni 100kpl, todennäköisesti siihen aikaan ku noi kaivetaan esiin niin ei oo nii paljoo porukkaa enää jäljellä - en usko että tarvis ostaa enempää, tosta määrästä on ainaki 2/hlö, veikkaisin..
-paikkakortit on täl hetkel noi love-tekstit vaaleenpunasina jokka saa juomalasiin kiinni. tää on viel auki otanko noita käyttöön vaiko en, ku vieraslahjat olis kans jonkinnäköset paikkaailmottavat jutut. 
-organzapussukoita, kahta eri vihreetä, menee täl tietoo vieraslahjoihin, sisältö on vielä kysymysmerkki. 
-made with love -minimerkit kiinnitetään myös vieraslahjoihin (vieraslahjoista oma postaus myöhemmin)
-kultasta spraymaalia -ja tätä on menny monta purkkia ja menee viel pari :D
-vihreitä minitimantteja, tälläisiä vaaleenvihreitä pieniä on toooosi monta
-perus MR ja MRS kyltit, en oo viä päättäny meneekö photoboothiin vai merkkaan meijän paikkoja vai miten. riippuu osittain siitä et meneekö mun askartelema MR&MRS taulu mihin...

olen hankkinut myös kaasolahjat periaatteessa valmiiks, mut en niistä laita kuvia jos vaikka joku mun kaasoista eksyy tähän blogiin, en siks haluu paljastaa viel. tosin on viel auki et annanko ennen vai jälkeen häiden.. pitää pohtia. mut heti ku oon ne antanu nii laitan tänne.

yks mielenkiintosimmista tän astisista ostoksista on meidän vieraskirja. en ollut ikinä ennen kuullutkaan koko ideasta mutta löysin wishistä suht halvan tämmösen. Drop Box Guest Book. nää on nykyään kyl yleistyny et todennäkösesti meidän häissä vieraille ei tuu ahaa-elämystä et "onpas hieno" tai "empäs oo ennen nähny" mut ei mua haittaa. tää on vaan eka idea vieraskirjasta johon mä rakastuin ja jonka pystyy sit laittaa esille koristeeks seinälle. näin se näkyy koko ajan eikä oo joku kirja jossain piilossa. ja idea sormenjälkipuusta ei mua vaan hotsittanu, vaikka se ois varmaa ollu toka vaihtoehto. todennäköisesti meille tulee tän lisäks viel jokku systeemit et mihin voi kirjottaa enemmänkin tai jotain hauskaa isompaa juttua mut se on viel kysymysmerkki.

























niille jokka ei tiedä tai tajuu kuvasta niin toi on siis semmonen taulukehys jossa on reikä tuol ylhäällä josta voi sit tiputella noita sydämiä (niinku pajazzo) kunhan on ensin tehny jonku puumerkin tms siihen. tuo värikäs sydän mikä on tuol keskellä on kiinteä, eli noi muut sydämet tulee sit kivasti siihen ympärille. toi paketti joka me tilattiin niin siin tuli noi sydämet mukana, joissakin ei tuu eli olkaa tarkkoina sen suhteen jos ootte iteki tilaamassa tämmöstä. näitä saa tämmösiä vähän ehkä höttölaatusia halvemmalla (n.30e), mut semmosesta über-laadusta voi joutuu maksaa satoja euroja - riippuen tietty siitä mistä puusta toi on tehty.

millainen vieraskirja ois sun makuun? onko ideaa mikä tämän rinnalle? tässä myös kuva yhdestä vaihtoehdosta jonka poimin facebookin yhdestä hääryhmästä. mitä mieltä olisit tälläisestä ton kehyksen lisänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3