19. toukokuuta 2016

Askartelua osa1

tässä tämänhetkisiä askartelutarvikkeita.


osan oon hankkinut vähän silleen et "uu, häävärejä ja halpaa ku saippua" meiningillä mut uskon kyl et nää tulee tarpeeseen.. muutama kilo vihreetä koristehiekkaa, paperinaruu ja silkkinaruu, ja noi keskellä on vähän jotain lastumaista härpäkettä. kaikille ei ole vielä tarkoitusperää et mitä varten ne on mut osalle on..

Kultaisia kehyksiä on nyt 16 pelkästään kultaisen värisinä.  Sit kokeilin erilaisia koristelumalleja. Niitä on neljä, joissa on jotai härpäkettä ja yks on vedetty vihreällä glitterillä. Maalailin noita tänää taas lisää pihassa, muutama tulee viä. Pitää ostaa vaa maalia. 
Iso pahvilaatikko. Sinne sisälle vaa kehykset tai mitä maalaatkaan ja spraymaalia kehiin, suosittelen kumihanskoja ja hengityssuojaa.

Koristehiekan kohtalo:
vaihtoehtoja on muutama eikä toi varmaa riitä kaikkiin mut johonkin näistä se menis.
-pöytäkoristeena oleviin pikku pilttipurkkeihin pohjalle ja sit siihen päälle tulis tuikku
-jos maljakot jätetään kirkkaiks, niin sit tota hiekkaa menis sinne pullon pohjalle vähän niinku painoks ja osittain antaan väriä pullolle. ja ehkä tekokukat pysyy paremmin aisoissa jos siel on joku mihin sörkätä ne pohjalle. 
-> veikkaan tosin et toi hiekkamäärä ei riitä kumpaankaan noista kokonaan, et pitää koittaa erilaisia koristeluhommia noiden vaihtoehtojen lisäks, vai metsästänkö lisää tota hiekkaa ja jos metsästän niin missä värissä :D

silkkinauha:
taas, vaihtoehtoja on muutama enkä usko et riittää kaikkiin
-jos maljakot jää kirkkaaks, niin näillä tehään rusetteja tms siihen pullon kaulaan
-pöytänumeroiden kehyksien jalan ympärille rusetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3