2. toukokuuta 2016

tähänastiset hankinnat ja haavehankinnat - osa1

aloin hamstraamaan (niinkuin mika asian kauniisti ilmaisi) hääroinaa heti kun kihlaus oli tapahtunut. monet kauhistelee et mitä jos mun mieli muuttuu, niin onko kiva et hankin kaikkee jo nyt. totesin itse, että kivempi pikkuhiljaa keräillä kaikkee, varsinkin kun näin pystyy käyttämään kierrätysmahdollisuuksia paremmin. osaa olen tilaillut ebayn kautta, osaa wish-applikaatiolla, osaa hakenut ikeasta ja suurinta osaa pyrkinyt ostamaan facebookin hääkirppiksiltä. aina kun näen jotain alennuksessa niin melkeinpä se tarttuu mukaan, täysiä hintoja en oo maksanu oikeestaan mistään.

facekirppikseltäkin on tähän mennessä tullut vasta yksi susitilaus, ja henkilö jolta tää paketti tuli on jo blokannut mut kun yritin asiaa selvittää :D tosi paljon ihmiset nykyään kierrättää omia häätarvikkeitaan, niin minäkin aion. olen myös hyväksikäyttänyt muita kirppisryhmiä, sillä osan hääjutuista voi löytää niiltä halvemmalla. niinkuin monet ihmiset ja bloggaajat ovat asian jo todenneet; se että jossain on lisäliite HÄÄ- niin siihen tulee jotain lisähintaa. 

säästövinkki

ihmiset ostelee häihinsä ikeasta niitä parin euron karahveja, vesipulloiks tai maljakoiks. 

meitsi laitto facen annetaan-ryhmään ilmotuksen et ihmiset jokka juo lidlin appelsiinimehua niin voisin niiltä keräillä pulloja. nyt on odottamassa jo 84pulloo, osa maljakoiks ja osa vesipulloiks. maksoinkohan noista pari kindermunaa, suurimman osan oon saanu vaan hakemisen vaivalla :D



 http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20213543/ 

pitää ottaa kuvaa kun saan aikaseks noista valmiista vesipulloista jotka hain - niis oli kiinni kiroileva siili sarjiksia etikettinä, aattelin et ne menis meilläkin :) nyt pitää testailla erilaisia maalaus ja koristelutekniikoita noihin pulloihin et mitä niille teen. vaihtoehtoina täl hetkel ajatuksissani on:
-spraymaalaus tms kultaseks
-koristelu merisuolalla tai suolalla et näyttäis vähän niinku jäiseltä
-ihan vaan kirkkaana ja sidon kaulaan jonkun nauhan/rusetin tms teemaväreissä. jos toteutan tän kirkkaan version niin sit sinne pohjalle menis varmaan vähän joko suolaa (et näyttäis lumelta) tai sit vihreetä koristehiekkaa
-ehdota mulle jotain?

näihin kuitenkin tulee 1-3 tekokukkaa, riippuu mikä näyttää näteimmältä määränä (sekin pitää testata) niin pulloon ei tuu vettä...

haaveilen myös ikeasta muutamia juttuja, mutta todennäköisesti en tuu tarviin niitä.. mut ku ne sopis hääväreihin ja silleen :D mut pakko yrittää säästää jossain, on se 30euroo kipoista joita ei periaatteessa tarvii nii aika paljon, ku täl hetkel noiden tarkotukseen menee ihan peruspilttipurkit. mut ku noi on nii ihanan vihreet. mut vielä voi pöytäkoristelut muuttua :D

talvihäät kun on ja voi olla aika pimeetä, varsinki jos ei oo lunta, niin oon aatellu et juhlapaikalla on sit aikapaljon jotain valo-hommeleita tai ainaki kynttilöitä - onneks siel saa olla aito liekki, varmistin juhlapaikalta melki ekana sen et saahan olla elävää tulta :D vihaan ledituikkuja... perus vihreitä ja kirkkaita valohommeleita meil on kotona nii ne tulee sit vaa käyttöön juhlapaikalle, mut noi värikkäät ihanat ikeasta ois ihanat, voisin tosin ottaa ne kotiinkin käyttöön :D todennäköisesti käyn pari tämmöstä vielä sieppaamassa.

jos mika antaa :D


Sainpas ensimmäisen askartelunikin jo valmiiksi. tilasin ebaysta "MR & MRS" kyltit semmoset pienet, mut MRS palikka oli kolmessa osassa :( valitin asiasta mut en saanut uusia, hyvityksen tosin sain, jee. sinänsä hassu et ne ois voinu lähettää mulle uuden MRS palan mut kai se tuli halvemmaks heille laittaa koko summa tilille.

mikan kaveri anto idean et laita kehyksiin tms noi. onneks olikin yks valkonen kehys "turhana" lojumassa nii spreijasin sen kultaseks ja kirjaimet kans. muutama feikkikukka kulmaan kii ku maali jäi epätasaseks ja vihree paperi kehyksen sisään. laitoin sinitarralla nuo kirjaimet lasiin kiinni ja hyvin pysyy, ja näin myös voin joskus ehkä ottaa ton kehyksen ihan kehyksenä käyttöön.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3