3. toukokuuta 2016

juhlapaikan valinta

Juhlatila Sukkatehdas - linkki heidän sivuille

Tähän päivitys - juhlapaikka vaihdettu Vesilahden nuorisoseurantaloon :)

tutustuin meidän juhlapaikkaan tampereen häämessuilla helmikuussa. olin kyllä edellisellä viikolla törmännyt heidän sivuihin ja tykästyin mut vika niitti oli noi messut. käytiin maaliskuus myös kattoon paikkaa ja varattiin tuo paikka alustavasti. itseasiassa vuokrasopparit paikasta on jo allekirjoitettu mutta lisäehdolla et tiettyyn aikaan mennessä kun ilmoitan niin voimme siirtää johonkin heille vapaaseen viikonloppuun tuo varauksemme - jos vaikka käy niin ettei saada rahoja sittenkään kasaan.

kirjeenvaihto paikan kanssa on ollut sujuvaa ja rentoa, ihanan helppoa keskustella ja kysellä sähköpostilla. ja heiltä on tullut ihanaa palvelua takaisinpäin, eikä oo menetetty hermoja mun kysymystulville. vielä pitäis mennä ainakin kerran käymään ja räpsiin kuvia ja vähän mittaileen lisää. viimeks olin niin ihastuksissani et unohdin kuvata kokonaan :D onneks heidän nettisivuilla on myös hyvin kuvia et voi rakentaa vähän mielikuvaa paikasta.


kuva poimittu juhlatilasukkatehtaan sivulta. klubitaloa.
tässä tilassa etuna oli se, että samaan syssyyn voi pienellä lisäsummalla vuokrata myös piha-alueella olevan klubitalon, johon pystyy majoittua koko hääseurue (kaasot ja bestmanit puolisoineen) plus pari muuta. siellä voi yöpyä häitä edeltävän yön (todennäköisesti karkotan sulhasen sinne bestmaneineen ja oon himas kaasojen kaa), ja saunoa yms. ja sit jäädä myös hääyöks sinne. meijän mielestä häät on myös meijän kekkerit ja kivat bileet, nii ei me sieltä haluta pois lähtee ennen ku kunto loppuu, ja sit voikin tippua siihen naapuritaloon.

visio tällähetkel meidän potrettikuvista olis et vihkimisen ja vastaanoton välissä räpsittäis tuol klubitalolla tai tos piha-alueella jos on lunta. riippuen vähä myöhemmistä visioista ja kuvaajan ideat tietty otetaan kans huomioon. klubitalo on toisaalta melko fiftarityyliin sisustettu, kuvassa olevaa huonetta lukuunottamatta. olisko se vähän hölmöö ottaa fiftarimaisemassa kuvaa pariskunnasta jokka ei oo mitää fiftari-ihmisiä? :D

kuva poimittu juhlatilasukkatehtaan
sivulta. sisäänkäynti.
- kriteereihin kuului äitini takia esteettömyys ja invawc, koska äiti kulkee pyörätuolilla. lisäksi tuolla on neljä muuta vessaa, ja yleensä useampi toiletti näinkin monen hengen juhlissa on aika bueno.
- tilassa on äänentoistolaitteet ja projektori+kangas mitkä helpottaa ohjelmapuolta huomattavasti
- keittiötilat on hyvät, riittävä kylmäsäilytystila
- pöytien järjestelymahdollisuus
- koko viikonlopun pituinen vuokra-aika
- saamamme palvelu (tiedustelu ja tutustumis vaiheessa jos on törkeetä asiakaspalvelua niin ei me semmoseen paikkaan haluta mennä viettään meidän päivää)
- astiat pitää tuoda erikseen pitopalvelun toimesta, mut toisaalta ei haittaa mua yhtään
- normipöydät ja yksittäiset penkit (suurelle henkilömäärälle pirttipenkkijärjestely vois olla vähän ehkä hankala), saa järjestää miten itse haluaa!
- vähän juhlasalista erillään oleva alue tai huone johon voi tehä lastennurkkauksen
- ei haluttu mitään ballroom tyylistä blingbling paikkaa
- saa polttaa elävää tulta (en tykkää ledituikuista) ja koristelumahdollisuudet on valtavat

kuva poimittu juhlatilasukkatehtaan sivulta.
juhlasali.
juhlapaikka on periaatteessa asuinalueen keskellä, kahden tien risteyksen kulmassa. juhlapaikalla saa olla vaikka koko viikonlopun paikalla, varaus on perjantai päivästä sunnuntai päivään. tämä oli yksi kriteeri, että juhlapaikalta ei tarvii poistua tyyliin puolen yön aikaan. piha-alueella saa hillua myös, mutta asutuksen takia joskus 22 aikaan ois suurimman osan hyvä olla lähinnä sisätiloissa.
kuva poimittu juhlatilasukkatehtaan
sivuilta, pohjapiirrustus.

meillä vaikuttaa vuoden aika sen verran, et missään maalaisidyllissä en ainakaan ite nää talvihäitä. ulkotilaa ei pahemmin tarvita, kun toivottavasti on pakkasta ja lunta, niin pihalla käydään vaan vähän viilentymässä tai tupakalla. tämä edistää asiaa tossa et ulkona ei saa metelöidä myöhemmin illasta/yöllä. oon hankkinut myös pienen kasan huopia, jotka voi kääräistä ympärilleen kun käy vaik tupakalla tms, niin ei tarvii takkien kaa pelleillä :D

ulkotilaan liittyen parkkitila tai läheisyyteen helposti parkkeerausmahdollisuus oli tärkeää. tässä paikassa on useampi tolppapaikkakin piha-alueella, ja viereen saa kadunvarteen hyvin myös autoja. toisaalta toivon et hirveesti ei tulis porukkaa autol, ku yleensä se tarkottaa sitä et on selvin päin ja saattaa lähtee aikasin pois. tämä tietenkin kauempaa tulevia ja perheellisiä ajatellen on kauhee ajattelutapa, mut tietenkin mä heidän tilanteen ymmärrän. enkä siis tuomitse jos joku on selvin päin, enhän mä itekään juo pahemmin ja oon yleensä kuski :D 

suurin osa juhliin kutsutuista tulee tampereen sisältä, joten monet pystyy käyttää täällä hyvin toimivaa julkista liikennettä. keskustasta lielahteen tulee monta eri bussia, ja kaks tais tulla jopa ihan viereen. ja kimppataksit soveltuu tohon hommaan myös. jos saan toivomani kirkon varattua niin se on keskustassa joten sieltä pääsee sit kans suoraan bussilla. kakkosvaihtoehto kirkko niin sieltä pitää tulla kahella bussilla.. mut kirkoista myöhemmin enemmän..

muistin ekalla visiitillä paikalla käydessä ottaa mitat pöydistä, ja oon tehny alustavaa istumajärjestystä jos kaikki kekkä kutsuttais saapuis paikalle. kun dilemma on et mikan kahta sukua ei periaatteessa voi laittaa samoihin pöytiin ja mun sukua ei viitti yhdistää välttämättä kumpaankaan - todettiin et näin pystytään ennaltaehkäisemään (ainakin yrittää) konfliktitilanteita. yllättävän helppoo toikin oli, nyt vaa ootellaa et kekkä kaikki tulee :D

jälkimaininta / tiivistys - suosittelen tota juhlapaikaks ainakin näin alustavien omien kokemusten perusteella. lisää aiheeseen todnäk tulee viel myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3