5. toukokuuta 2016

loppukatsaus tähän mennessä hankinnoista (eli osa3)

meni siinä pari tuntia kun tein järjestelyn tähän astisista hankinnoista ja pakkasin ne laatikkoon ja luetteloin :DD kunnon organisointivimmakohtaus. nyt on sellainen tauko vaihe et oottelen et mullon lasipurkit kertyny niin voin jatkaa askarteluja. kimppukokeilua varmaa täs välissä myös.. nyt en ostelekaan mitään häähommeleita ku mennään matkalle ja pitää siel jollain elääkin.

pakkasin kaikki kamat kolmeen banaanilaatikkoon


lautasliinat
by ikea ja prisma.
hallaharso
"1" on sellainen johon ei periaatteessa tarvii koskee ennen häitä. siel on siis lautasliinat ruokailuun ja kahvitteluun. rakkausteemaset ikeasta ja vihreet servetit rainbown. siellä on myös muutama vihreetuikkukippo (näistä pieni tarina luettelon jälkeen) ja hallaharsopaketti. taisin myös pakata semmosen pienen vihreen taulun jos on vihree kukka ja taustapahvissa on titanicin teemabiisin sanoja.. aww.






"2" sisältää metallimaljakot, snack baariin pari kippoo, wc-korit (facekirppikseltä ostetut wc-korit, ihanasti häiden teemaväreissä sopien myös sukupuolten värejä edustamaan) , metallilautaset, minimatkalaukku jolle pitää tehdä vielä jotain ja vähän muutakin.


snäkkipurkit, maljakot kaasojen yms. kimpuille, metallilautaset ja minimatkalaukku
wc-korit













"3" sisältää pöytäliinat yms - organzaa, paperikangaskaitaliinaa, glitterorganzaa <3


kaikki "pöytäliinahommat"

"4" sisältö elää, askartelutarviketta (näistä omaa postausta myöhemmin) ja sekalaista settiä :) photobooth propseja, kahdenlaisia, ja koristeita photoboothiin (joku roikkuva koriste ja pari semmosta paperipalloo) just married-nauha, sydänviiri, MR & MRS kyltit ja viiri, kertismukeja ja shottilaseja ihanan vihreitä. Myös vihreitä timantteja sekä vihreitä jäähileitä.


photobooth
jäähileet ja minitimanti
sekalaista




mukit
lasten nurkkaukseen cittarin alel


pompomit, pillit ja tähän mennessä hankitut tuikut.


"lasten laatikko" jossa on lapsinurkkaukseen värityskirjoja ja vahaliituja, kerttispöytäliinat siihen askartelupöytään, glowstickit, pillejä, yms..




"kukkapussi" jossa on kimppuihin tarvittavia juttuja. muutama kimpunkapula, pinkkejä ja valkosia pikkuruusuja kimppuja varten, sit ruusunterälehtiä eri väreissä :D sitten on helminauhaa (tällä hetkellä) kolmessa eri sävyssä. sitten on 2metrinen ruusuköynnös. tarkoitus olisi vielä muutamaa eri kukkaa ostaa ja kattoo mimmosta kimppua sais aikaseks..



kukkahommeleita
kukkahommeleita


ja kuten sanoin niin nyt taukoa shoppailuun ja keskityn näihin mitä on, eli askartelu alkaa.



tuikkukipon tarina


ostin nää joltain facen kirppikseltä. kävin hakee cittarin parkkikselta ku tyttö toi jostain toisesta kaupungista tampereen reissullaan. ihana, kiitos siitä kun järjestyi näin :) ei olis meinaa postitse ollu järkee ostaa ku olis pitäny ottaa särkyvää tarrat sun muut... nyt sain nää parilla kympillä, yli 20kpl. kävin kaikki läpi et ne on ehjiä, ja laitoin ne odottamaan pakkausta. olis pitäny vaan heti pakata ne suojaan...
nyt niitä on 11 käyttökelpoista kun mika pääs vähä leikkii laatikoitten kaa :D

olipas siinä "tarina" :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3