5. lokakuuta 2016

Mistä tätä tavaraa riittää - pt.6

Tässä viimeisimmät ja toistaiseksi viimeiset hankinnat häihin. Nyt alkaa vaihe askartelen ja suunnittelen, ja ennen kaikkea - SÄÄSTÄN. Tavaraa on nyt aikalailla kaikki mitä tarvii ainakin tän hetkisiin ideoihin, toivotaan ettei ajatukset hirveesti muutu. Toisaalta, jos vastaan tulee jotain tosi edullista minkä ajattelisin sopivan häihin niin en mä kiellä itseäni ostamasta! Vaikkei se miellytä ukkoani välttämättä. Toisaalta, turhaan kukaan valittaa hankinnoista jos sillä säästää pitkän pennin! 


Nyt siis - kuvasatoa!

Näille kirjoille oikeesti naureskelin kirppiksellä melko kovaan ääneen. Olin just luvannu Mikalle et nyt "se roinan hankkiminen" loppuu hetkeks ku alkaa tila loppua kotoa (mukamas) :D No onneks näitä kirjoja ei periaatteessa lasketa, koska eihän nää meille jää vaan menee kaasoille ja bestmaneille iltaluettavaks ;) 
Elikkäs tässä on Polttarikirja ja Seremoniamestarin käsikirja - molemmat Thomas Leikvollin ja Erling Arvolan käsialaa. 2euroa/kpl eli nämäkin oli aikas hyvä löytö!

Kynttilöitä ei voi olla ikinä liikaa, eihän?
Ainakaan talvihäissä pimeimpään
vuodenaikaan ;)
Ikeasta kaks lyhtyä. Nää oli jo poistohyllyllä, kai edelliskauden juttuja tms, mut eihän se mua haitannu. Lyhtyjä haluan mahdollisimman paljon, tosin niitä on kotonakin jo muutama, niin loput menee varmaan sit jo kavereilta lainaamisen puolelle. Pakko säästää jossain ja tämä on meillä aika hyvä paikka kun kavereillakin on ihan sikana lyhtyjä. 
Taitaa kaikki kamut rakastaa kynttilöitä ;)
Wishiltä tilattuja vaahtomuovikukkia. Pitäis
vielä testailla et miten nää soveltuu tohon
mun kimppuideaan vai meneekö vaa johki
ripoteltuna koristeeks. Pussit oli hetkeks
jääny olkkariin esille kun odotti kuvausta,
niin toinen terroristikissamme meni ja
pureskeli kolme vaaleenpunasta ruusua
jo piloille :'D :(
Hääpuvun alle tulee sitten tämä
kiinakauppaostos jonka vyötäröä
pitää vähän muokkailla, lähinnä
kiinnitysosaa. Kolmevanteinen
vannehame - tämän kanssa mekon
pitäis olla sit ihan pufffff.


Nämä kalvosinnapit tilasin isälleni.
Tarkoitus on antaa nämä et saa
sit häihin laittaa hihoihin kiinni <3
Oon iskän pikkutyttö niin se kyl tykkäs
kun näytin näitä jo sille samalla kun
kysyin sen ison kysymyksen:
Saatathan mut alttarille? <3 


Mikalle olis tarkoitus tilata kans 
persoonalliset kalvosinnapit - 
tän hetken idea on XBOXin 
ohjaimet, ja siitäkös sulhoni 
innostui :'D Mut niillä ei oo kiire 
ja oon miettiny kyl muitakin ideoita 
niin en viitsi vielä intoilla. Kun ei toi 
useampia kalvosinnappeja tarvii, 
eihän sil oo ikinä pukuakaan päällä :D

Facebookin kautta ostin kirppishinnoilla kasan
kehyksiä. Nää on kultasia/messinkisiä eli sopii
hääväreihin ja koko on kätevä. Nuo isommat
on noin A5 kokoa ja pienemmät A6. Pienempiä
olin ajatellu tyyliin herkkubuffaan kylteiks,
ellen sit keksi jotain muuta vielä :D
Facebookin kirppikseltä - olin ensin hakemassa vaan noita isoja jäähileitä, mut myyjä totes et sillä on nuo kaksi reunimmaista pikkupussia pieniä timantteja (keskimmäisen ostin itse jo etukäteen Wishiltä) niin tartuin sitten tarjoukseen ja ostin kaikki timantit pois <3
Oi peräkonttikirppis! Mikä löytö! 12kpl messinkisiä kattauslautasia. Näitä oli ennestäänkin muutama jo hamstrattuna - tulee pöytien päihin koristeeks. Mies joka näitä myi oli ensin laittamassa 20e hinnaks mut kun sanoin et tulee pienen budjetin häihin niin herra innostui ja myi 10eurolla kun tulee niin iloiseen tapahtumaan eikä viitsi kanniskella näitä takasin kotiin ku painaa niin paljon :D on kyl niin nättejä, en tosin tiedä et miten näitä saa putsattua, noissa on sellaisa hapettumia vai mikskä niitä kutsutaan? 

Vinkkejä otetaan vastaan kuinka messingin saa uudenveroiseksi tai edes siistiksi <3

Näitä huopia olen hamstrannut nyt ison Ikea-kassillisen. Ikean huopia kun kuitenkin on talvihäät ja jopa sisätiloissa voi tulla juhlamekoissa vähän vilu! Rullalla olevat on ollu mulla jo varmaan puol vuotta :D Korkea pino löyty Peräkonttikirppikseltä ja kuvasta puuttuu vielä 7kpl jotka sain isossa kasassa häätavaraa! Eli noita on "muutama" :D Nää on puolitettuja alkuperäisestä koosta, eli sopivat juurikin harteille kiedottavaks. Ihan sika kiva et löyty kaikki samaa kuosia! Mika luuli et aattelin jakaa näitä sit häiden loputtua mut taitaa mennä kyl myyntiin kans eteenpäin, kunhan selviää suuremmitta tahroitta :D

Facebookin kirppislöytöjä nämäkin. Tai oikeastaan olin ostamassa vaan noita metallisia (samaa lajia mut eri kokoa oli jo ennestään) ja sit myyjä tarjos viel hyvään kimppahintaan noi kaikki. Herkkubuffan astiat on nyt siis hankittu! Jee! Nämä kaikki yhteensä 15e, mun mielestä aika hyvin. Noi metalliset oli viel täysin käyttämättömät - hintalaput kiinni ja kaikki!
Luotto ihmiskuntaan palautettu taas hetkeks!
Nämä lopussa olevat tavarat oli oikeesti SUPER löytö. Ihmeen kaupalla ehdin ensimmäisenä kun Facebookin hääkirppikselle laittoi eräs morsmaikku ilmoituksen että ANNETAAN tarvitsevalle. Oikeesti - kuka tänä päivänä enää tekee noin! Kaikki haluaa vaan saada saman summan ellei enemmän mitä ite on maksanu ja hän antaa nämä! Kilttejä ihmisiä näköjään on vielä <3 Ajattelin kyl itsekin häiden jälkeen (vaikkei olla todellakaan mitenkään varakkaita - täysin päinvastoin) myydä näitä puoli-ilmaseks tai jopa antaa jotain juttuja!

Ensimmäisenä ilmoituksen kuvasta pisti silmään huovat joita olen hamstrannut ja sit huomasin et ilmotuksessa oli muutakin mitä tarviin vielä - ja juuri meidän hääväreihin sopivana. Muutama violetti juttu oli myös mut ne ei ollu mikää ongelma: Nuo korit ajattelin spraymaalata kultaiseksi. Tavaroiden seassa oli myös paperilyhtyjä led-valoineen päivineen, 24kpl (8kappaleen sarjoissa valkoisia, vaalean violetteja ja violetteja) mutta näillekin "vääränvärisille" keksimme jo Nella-kaason kanssa ratkaisun - tehdään ulos noista joku viritelmä luomaan tunnelmaa! Niin ei värimaailmat mee sekasin ja saan noi kuitenkin käyttöön. Ja pimeä talvi-ilta / yö niin voipi olla melko nättiä pienet lyhdyt tuikkimassa.

Pikkupulloja (8isompaa ja 8pienempää) varmaankin maljakoiks, 4rullaa (0.15x10m)
kultaista kertis kaitaliinaa, 10 liitutaulukylttiä ja 10 Knoppalakanaa pöytäliinoiks.
Kasa ihania kukkia, kaks hiuskoristetta, kaks pussia pinkkejä terälehtiä,
kolme ilmapallopumppua ja kasa pinkkejä ilmapalloja, kaks violettia koria ja
16kpl kynttilöitä joita on poltettu jo vähän mut ei paljoa :)

3 kommenttia:

  1. Siis onks mult menny jotai ohi, mut et onko 10000e budjetti pienen budjetin hääjuhla? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se mun kategoriassa kun haavehäät olis ollu reilusti enemmän. Ja toi on maksimibudjetti, tätä menoa alitetaan se reilusti :) jokaisella on omat mielipiteensä mikä on pieni ja iso budjetti. Ja nykypäivänä suomessa 20000e on aika standardi hääbudjetti, siihen nähden on pienen budjetin :)

      Poista
  2. Voin myydä sulle häiden jälkeen kirppishintaan <3

    VastaaPoista

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3