5. lokakuuta 2016

Blogimiitti LMD:ssä


Tässä juttua kaiken muun messuhuuman jälkeen itse blogimiitistä!

 Messuilla kiertelyn ja Lounge-tilan etsimisen takia takia missasin alkutervehdykset, joita oli meille jakamassa Love me do -messujen toimitusjohtaja Nonna Sjöberg sekä amoriini.com -sivuston ja Love me do -messujen tuottaja Johanna Merinen. Blogimiitin loungetilan sisustus oli Cosa kalustevuokraamon käsialaa (yhteistyössä Somistevuokraamon kanssa) ja se oli super viihtyisä! Istuin ensimmäiseen vapaaseen paikkaan, ja onneks istuin! Ihan huippuseuraa meidän sohvaporukalla <3 Meijän sohvaperunoihin kuului mun lisäks (kuvasta vasemmalta katsottuna) NeverSayNever -blogin Susanna, Vaaleanpunaisia unelmia -blogin Mari sekä Tahdonko toisen kerran -blogin Aurora. Meillä oli kyl tosi kivaa jutskailla :) vois olla kiva treffata uudestaankin ;) Oli blogimiitissä yks mule ennestään tuttu, vanha lukiokaveri Piia - en kyl tienny et hänkin bloggaa häistään mut nyt tiedän ja seuraan :) 

Kutsuvieraina meidän paikoille oli laitettu
tämmöset lätkät muotinäytöksiin -
vähäks oli VIP olo <3

Sohvaporukka - kuva Auroran blogista :)

Tähän vähän ruokapuoli hifistelyä! Safkat meille bloggareille oli tehnyt Willitomaatti Catering ja voi luoja kun oli hyvää. Mika nauroi kun tulin himaan ja näytin menua et oliks siel mitään lihansyöjille mut olihan siel vasikkaa <3 Menu sisälsi salaattia, valkoviinipäärynöitä sinihomejuustolla ja saksanpähkinöillä, seesamilohta, munakoisorullia ja matalakypsytettyä vasikanpaistia, hui nam! Oli kyl herkkua syödä tollasta vähän "hienompaa" kevyttä ruokaa. Meille oli tarjolla myös Henkell & Co:n puna- ja valkoviiniä sekä pikkoloskumppapulloja - nam, onneks menin bussilla :D ja viinit oli tosi hyviä - joutuu harkita vahvasti näitä meidän häihin! Se varmaa noilla on ollu ideanakin kun on tullut mukaan yhteistyökumppaniks häämessuille <3
Tässä vähän yleismaailmallinen kollaasi joka kertoo itse blogimiitin sisällön aika hyvin - tähän päälle tietty oli noi muotinäytökset (joista omat postaukset). Alhaalla keskellä olevat henkilöt ovat Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki sekä muodin ja etiketin asiantuntija Mirva Saukkola. Heidän kanssa oli tosi kiva jutella ihan kahdestaankin - tuntuu uskomattomalta et tämmönen tavallinen tallaaja voi noinkin tuttavallisesti jutella tälläisten ihmisten kans <3 Saatiin hyvää informaatiota mm. pukukoodeista ja sen esittämisestä kutsuun. Juttua olisi luistanut enemmänkin mutta tuli kiire kotimaiseen hääpukumuotinäytökseen. Ennen kotiinlähtöä juttelin vielä kahdestaa Sarin kans Häät-lehden pisteellä - tiedossa voi olla kaikkee jännää mut ei siitä sen enempää ;) Meillä kiersi loungessa myös yli sata vuotta vanha kuvienkatselu laite ja saatiin katsoa sillä kuvia sen aikaisista häistä. 


Tässä on meille bloggareille jaettujen goodiebaggien sisältö. En malta oottaa et pääsee testaileen noita 24k silmänalustyynyjä :D Hiuskoristukset taitaa tulla heti käyttöön, ei noita malta häihin säästää! Iso kiitos sponsoreille kassien sisällöstä, ihan huippua päästä testailemaan minulle ennestään tuntemattomia tuotteita!


"Jotain" hyötyä siitä et on bloggari - heh. Ihana kun sai kasan häälehtiä - noi 2013 vuoden lehdet on ainakin sellasia joita en oo lukenu viel! Näistä pystyy taas lukea vähän uusia ideoita ja tehdä lisää hääaiheisia kollaaseja <3 oi häälehtiä ! Tässä riittää iltalukemista kunhan saan nää blogipäivittelyt messuista tehtyä :D


Lopuksi vielä infona keitä meitä krijottelijoita oli blogimittissä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3