4. lokakuuta 2016

LoveMeDo -messut pt.1

Valmistautukaa pitkään postaukseen :'D Ei vaan! Jottei tulis ihan älyttömän pitkää nii jaan mun mietteeni - ja ennen kaikkea räpsimäni kuvat - teille useammassa postauksessa <3 so bare with me <3 Tämä olkoon ensimmäinen ja yleisesti messuista kertova :)

Häät-lehti/Häät.fi - Suomen johtava häälehti. Myös digilehtenä! Love Me Do:n yhteistyökumppani. 
Ihan ensimmäisenä linkki messujen näytteilleasettajiin, se voi helpottaa myös tämän postauksen lukemiseen! Saa lisätietoja liikkeistä joita mainitsin tekstissä sekä infoa mitä muuta oli jota en nyt mainitse!
Sekä linkki messukarttaan.

Päivä alkoi aikasella herätyksellä klo 6.30. Annoin itelleni aikaa herätä ja virkistäytyäkseni kävelin Onnibussin pysäkille silleen vähän hitaampaan tahtiin ja hengittelin aamukastetta - näin jälkeenpäin harmittaa etten ottanu kuvaa meijän lähilätäköstä ku se oli tosi nättinä. Messut alkaisi klo 11 joten mulla olis hyvin aikaa siirtyä Kampista Kaapelitehtaan suuntaan - uskalsin mennä yksin metrolla :D - ja varasin aikaa myös mahdolliselle eksymiselle :'D

Blogiloungen yksi somistus <3
Pääsyy messuille menoon oli Blogimiittin johon minulle oli tullut kutsu blogiin. (itse blogimiitistä oma postaus!) Tiesin jo etukäteen että ulkopaikkakuntalaiselle tuolta messuilta ei löydy paljoa, ideoita lähinnä. Onneksi kuitenkin aika kului vallan loistavasti! 
Olin paikalla jo ennen kuin ovia avattiin :D  
Into piukeana bloggareita tapaamaan - love me do vip - narikkaan päätyessäni olin hieman pettynyt vastaanottooni. Meille oli neuvottu että narikassa sanotaan et ollaan tulossa blogimiittiin mutta kun mainitsin asiasta niin eihän siellä tiedetty mitään. Todennäkösesti työntekijät briiffattiin vasta minun paikaltapoistumiseni jälkeen sillä muita bloggareita oli kohdeltu eri tavalla (heidät ohjattiin Lounge tiloihin johon sai jättää takit sun muut ylimääräiset kamat). En oo katkera tai mitään, oli toisaalta ihan hauska kierrellä ihan taviksena :D Onneks tämä ei kuitenkaan lannistanut vaan suuntasin kiertämään messualuetta. Ehdin juuri ja juuri kiertää alueen ennen kuin suuntasin meidän ensimmäiseen ohjelmanumeroon Lounge tiloihin - johon saavuin hieman myöhässä kun etsin paikkaa.

Luvassa kuvasekamelskaa messuilta - enjoy <3



 Ylhäällä keskellä: Personally Sweet Stationery 
Ylhäällä oikealla: Decora House (joka tulee Lempäälästä) esitteli heidän osastollaan kaikkea söpöä ja nämä olivat heillä messuhinnoilla tarjolla! Osastolla oli myös kilpailu heidän hashtagilla Instagramissa. Minun kuva löytyy alempaa tekstistä :D
Alhaalla vasemmalla: Messujen juontajana toimi iki-ihana Esko Eerikäinen. Hän kävi myös moikkaamassa meitä bloggareita - tosi mukava heppu ;) Tuo ihana pukukuva tuli räpsäistyä Mikaa varten - halusin et se näkee et puku voi olla kuviollinen mut silti siisti <3
Alhaalla oikealla: Ennen muotinäytöksiä Alma Sipilä esitti meille ihania rakkauslauluja joita oli itse tehnyt ihan henkilökohtaisesti muutamalle parille. Häneltä pystyy tilata tälläisen palvelun - jos meidän budjettiin sopisi niin ehdottomasti ottaisin - suosittelen!!

Messuilla oli kaksi eri muotinäytöstä. Ulkomaisesta näytöksestä oli kolme eri esitystä ja kotimaisesta oli tuo yksi! Teen molemmista muotinäytöksistä vielä omat postauksensa, sillä kuvia niistä on niin paljon!

Yläkerrassa oli eri näytteilleasettajien keskinäinen kattauskilpailu. Pöydät oli upeita, tässä mun kolmesta lempparista kuvia! Kultasta ja mustaa <3
Alhaalla vasemmalla kaksi kuvaa: Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea
Tässä osastossa tuli vietettyä tovi kun jumahdin keskustelemaan mahdollisuudesta päästä kouluttautumaan jos he järjestävät hääsuunnittelijakoulutusta <3
Kolme kuvaa harmaalla pöytäliinalla: Juhlaa.fi / Hää- ja juhlasuunnittelu Juhlahuuma sekä Juhlahumua verkkokauppa (myös kukkapalvelut)


Kukat kuuluivat niihin harvoihin juttuihin joihin ulkopaikkakuntalainenkin sai ideoita ja osa jopa kuljettaisi Tampereelle asti kukkia! 
Ylhäällä vasemmalla: Kukkakauppa Madonna
Ylhäällä oikealla: Häät-lehden pisteeltä ihana pyörä!
Alhaalla oikealla: Hortensia Kukkakauppa Riihimäeltä
Alhaalla keskellä ehkä ihanin kimppu ikinä - tälläisen haluan pinkeillä kukilla ja vähän kultasta glitteriä tai helmiä <3 Penttala Floral Design
Alhaalla oikealla kukkasidontalaitesysteemi jonka sain Floramoren edustajalta kun hän teki erilaisia sidontamalleja muotinäytöksen välinumerona :)


Oli ihana nähdä kaveria myös työnsä parissa - hän oli edustamassa Arto Rastas Cateringiä  sekä Villa Hakkaria ja jakoi maistiaisia. Ihan sika hyvää!!!!! Kuvat saatu häneltä <3 Lusikassa on Herukanlehtivaahtoa, paahdettua valkosuklaata nameladana sekä krumplena sekä mustikkapölyä. Villa Hakkari on Lempäälässä juhlapaikka, oli meilläki harkinnassa mut ei soveltunu meijän henkilömäärään :(

En taas muista miltä
osastolta tää oli, mut
upeita kukka-asetelmia!
Decorahousen pisteellä sai osallistua kilpailuun
ja ottaa itsestään kuva propsien kaa! #decorahouse

Love Me Do Morsian - VIB Very Important Bride !

Tässä suoraa lainausta Love Me Don Facebookin sivuilta.
"Love me do:n VIP-morsiameksi 2017 valittiin 27-vuotias Helsinkiläinen Nadja Kamara! Tulevien kuukausien aikana Nadjaa hemmotellaan muun muassa Nu Skinin ja Leaderin tuotteilla ja hoidolla sekä muilla (vielä salaisuutena pysyvillä) yllätyksillä! Sincerity Bridal lahjoittaa Nadjalle hääpuvun ja hänet nähdään astelemassa seuraavan LMD-tapahtumamme muotinäytöksessä tammikuussa!Seuraa Nadjaa Instagramissa ja Snapchatissa (@nadjastrange) ja hänen blogiaan osoitteessa http://nadjastrange.indiedays.com/"

Onnittelut Nadjalle!

Vuoden Suomalainen hääpukusuunnittelija

Blogimiitissäkin tapaamani Aurora Raiskinen - Revelations - jonka henkilökohtainen blogi on Tahdonko toisen kerran - voitti tittelin! 

Onnnnnnnnea paljon vielä tätäkin kautta!

Hänen pukujaan saa Fitting Roomilta. Fitting Room on kokeneen, pitkän linjan ammattilaisen, pukusuunnittelija Aurora Raiskisen luotsaama morsius- ja juhlapukujen ompelimo. Kilpailussa kunniakirjan saivat Minna Hepburn ja Seija Arola. Näistä kaikista puvuista tulee kuvia omaan muotinäytöspostaukseen.


Tässä photobombausta makeannälkään! mums. oikeesti - tuonne kannattaa mennä tyhjällä vatsalla jos aikoo maistella maistiaisia! varmaan kymmentä eri kakkua ja vaikka mitä <3 Ylemmässä kollaasissa pelkästään PamCakesin herkkuja! He järjestävät kakkukursseja esimerkiksi polttariporukoille!
Alemman kuvan ylhäällä vasemmalla: SuklaaTäplä. Nämä on käsintehtyjä ja näyttää ja maistuu ihanalta!!! Ihan ku lasihelmiä söis, kiiltää nätisti <3
Ylhäällä keskellä ja oikealla: The Art of Cakes - heidän pisteellään sai maistaa myös todella hyviä eri makuisia vaahtokarkkeja.
Alhaalla kaksi vasemmalla olevaa: Petris Chocolate Room Porvoosta.
Alhaalla oikealla: Caitlin Linski Cakes&Baking 


Messuilla sai muotinäytöksen lipun hinnalla pikkolopullon skumppaa ja uusimman painotuoreen Häät-lehden.



Olin sen verran ajoissa liikenteessä että ehdin varata itselleni Kitty Cat Beauty Centerin toimipisteelle ajan ilmaiseen kulmien laittoon! Nyt on taas kasvojen kehykset kuosissa muutaman päivän :) Oli kyl tosi hyvää jälkee ja palvelu pelas! Suosittelen Helsingin suunnalla pyöriville!
Messut oli sisustettu muutenkin tosi hienosti!  Eurolavojen suosio näkyi tuollakin Meet the Peeps! löhöilyalueilla <3 
Seuraavista kuvista sen verran infoa että... Suihkulähde boolia varten (boolilähde) kuuluu
Merirosvot Juhlapalvelujen vuokrattaviin juhlatarvikkeisiin, ihan sika makee, hinnastossa lukee vuokraksi 95e. Oliskohan tota boolia saanu maistaa :D heh. Messuilla sai myös Idän helmen pisteellä tehdä itselleen joko korvikset tai riipuksen. Tässä mun tuotos! Olin kuulemma ensimmäinen joka uskaltautui tekemään korua, mutta toivottavasti en viimeinen!







Loppuun lisäys julkaisun jälkeen: Auroran Tahdonko toisen kerran? blogista. Ihan loistava Messumielensäpahoittajan abc -teksti!! Hauska, suosittelen! Tässä mun suosikit :D

- Kaikki näytteilleasettajat olivat paikallisia, eikä meille ollut mitään! Olisipa tiennyt etukäteen, ettei pääkaupungin messuilla ollut yhtään Oululaista pitopalvelua tai Mikkelistä kampaajia, niin ei olisi lähdetty ollenkaan!
- Näytteilleasettajat olivat ihan pyllystä, ei ollut mitään meille, vaan kaikkea yleistä kuten pukuja, koristeita, kattauksia ja kutsuideoita! Olisi nyt jotain meidän paikkakunnalta voinut olla, ei olisi kannattanut lähteä tänne asti!
- Ei jäänyt mitään kyllä käteen, ja oli tylsää, eikä kenelläkään ollut mitään tarjota. Päätettiin lähtökohtaisesti kävellä pikamarssia kaikkien osastojen ohi, missata kaikki tuotetarjoukset, lukemattomat maistiaiset ja tuotetestaukset. Turvallisinta julistaa messut epäonnistuneiksi
- Pahastu, jos joku näytteilleasettaja yrittää puhutella tai kysellä juhlistasi. Ne ovat kuitenkin sinun asioitasi, eikä kuulu muille onko juhlapaikka varattuna tai kuvaaja löytynyt. Kehtaavatkin!
- Nyrpistä nenää jälkikäteen, kun näytteilleasettaja ei sanokaan mitään kohdallasi. Käänsit katseesi tarkoituksella sivuun, leikit vaikeasti tavoiteltavaa, mutta sinuun ei otettu silti kontaktia. Uskomatonta asiakaspalvelua. Huh huh
- Marise, kun häämuotinäytöksessä onkin naapurin tytön näköisiä malleja, kun eivät ne puvut istu niillä ilman muokkauksia täydellisesti, eivätkä puvut näytä niin kauniilta kuin mallien yllä kuvissa ja kansainvälisillä muotivideoilla. Valita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3