4. tammikuuta 2017

Uusi vuosi alkaa HÄÄMESSUBUUMILLA!

Olen lokakuussa kirjoittanut aiheesta (lue postaus tästä linkistä). Messuista on tullut tarkempaa tietoa 
ja koska ne ovat nyt ajankohtaisimmillaan niin kirjotetaan aiheesta uusiks :D

Eli häämessut!

Siitä tietää että on alkanut uusi vuosi kun kalenterisi täyttyy häämessuista ympäri Suomen. Pääpainohan on eteläisemmässä Suomessa (suurin osa Helsingissä) 
mutta on sitä Oulussa ja Jyväskylässäkin omat messut!

Mennään Naimisiin -häämessut Helsingissä. 

La-Su 14.-15.1.2017 - La klo 10-17 ja Su klo 11-16
Järjestää Mennään naimisiin -häälehti
Wanha Satama (Pikku Satamakatu 3-5, 00161 Helsinki)
Lippuja saa ostettua ovelta 15€
Suomen suurimmassa häätapahtumassa on  yli 150 hääalan yritystä ja muotinäytöksiä sekä kaikki mitä häihisi tarvitset: parhaat pitopalvelut, juhlapaikat, valokuvaajat, sormukset, kutsut, koristeet, askartelut, häämatkat ja paljon, paljon muuta! Tule mukaan nauttimaan häähumusta rennossa tunnelmassa - osallistu kilpailuihin, nauti ammattilaisten meikki- ja hiusopastuksesta paikan päällä, virkisty samppanjabaarissa kuplivan äärellä ja äänestä kaunein morsiuskimppu.
-Ilmainen messubussi
-Asiantuntijoiden juttuja: kultaseppä kertoo uusista tuulista, valokuvaaja dokumentaarisesta hääkuvauksesta, juhlasuunnittelija kertoo juhlasuunnittelun tärkeimmistä asioista. Lisäksi on Häätanssin alkeet, Sinellin Ideapiste
Messukartta - messuilla mukana!

Suomen Häämessut Jyväskylässä
La 21.1.2017 klo 10-17
Järjestää Suomen Häämessut, Elämystuotanto ja Häät ja Juhlat -lehti
Jyväskylän Paviljonki  (Lutakonaukio 12 / Uno Savolankatu 6, 40100 Jyväskylä) 
Liput ovelta 12€ (Ennakkolipun (2hlö 20€) voi ostaa täältä perjantai-iltaan asti, se sisältää pääsymaksun, narikan ja Häät ja Juhlat -lehden)
Suomen Häämessut tarjoavat laadukkaita näytteilleasettajia, houkuttelevia messutarjouksia, ammattilaisten tietoiskuja, musiikkia, tasokkaan The National Wedding Show -näytöksen sekä kirsikkana kakun päällä kimpunheitto, jonka nappaajalle on luvassa yllätyspalkintoja! Suomen Häämessut-tapahtumakokonaisuus tarjoaa ideoita niin morsiammille,sulhasille, kaasoille, bestmaneille kuin muillekin hääsuunnitelussa mukana oleville. Tasokkaat näytteilleasettajat auttavat sinua virittäytymään häätunnelmaan ja suunnittelemaan unelmiesi päivän
Facebook-tapahtuma

The National Wedding Show -näytös
Näyttävä The National Wedding Show esittelee tyylikkäästi kauden uusimpia morsiuspukutrendejä, sulhasten pukeutumista sekä asusteita. Upeat mallit kantavat näyttävästi niin tunnettujen pukuvalmistajien, kuin paikallisten taitajienkin luomuksia tempaisten katsojan mukaansa. Vuonna 2017 The National Wedding Show goes Boho.Näiden luomusten joukosta löytyy useita brändejä niin perinteiselle kuin räväkämmällekin morsiolle. Tervetuloa katsomaan ihanan inspiroivaa näytöstä!

LoveMeDo -messut Helsinki 
La 21.- Su 22.1.2017 La klo 11-17 ja Su klo 11-16
Järjestää Love Me Do Oy ja amoriini.com
Helsingin Kaapelitehdas, Merikaapelihalli (Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki)
Ilmainen sisäänpääsy! Narikka maksullinen.
Viidennettä kertaa järjestettävät messut ja nyt ensimmäistä kertaa kaksipäiväisena tapahtumana. Ohjelma julkistetaan myöhemmin! Muotinäytöksiä, infoja ja yllätyksiä. Paikalla noin 170 hää- ja juhla-alan yritystä/palvelua! Siellä palkitaan myös vuoden hääyritys ja vuoden hääblogit kolmessa kategoriassa. Munkin blogi on äänestettävänä ;)

Hello Love Seinäjoella

La 28.1.2017 klo 11-17
Rytmikorjaamon Klubi, Vaasantie 11 60100 Seinäjoki
Järjestäjänä on Tamperelainen hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Blush
Pääsymaksuton!
Ensimmäistä kertaa järjestettävä häätapahtuma. Tapahtuma on pääsymaksuton ja paikalla on useita hääalan näytteilleasettajia, elävää musiikkia, kattaus/somistusesittely ja lisäksi elävän näyteikkunan kaltainen muotinäytös. Tarkempi ohjelma ja lista näytteilleasettajista julkaistaan sivuilla myöhemmin.

Facebook-sivu

I <3 Häät, Turun Häämessut
La 28.- Su 29.1.2017 klo 10-16
Logomo (Köydenpunojankatu 14 20100 Turku)
Tapahtuman järjestää Interdialogi Oy
Liput: Aikuiset 12 euroa. (S-Etukortilla 9 euroa. Kortti henkilökohtainen, ei bonusta.)
Lapset 7-12 vuotta 6 euroa. (Lauantain lipulla sunnuntaina sisään ilmaiseksi.)Suomen vanhin häätapahtuma!
Kun kaksi ihmistä päättää, että minusta ja sinusta tulee me, alkaa elämän tärkeimmän päivän suunnittelu. Häät-tapahtumasta löytyvillä ideoilla ja hääalan ammattilaisten suosiollisella avustuksella voi luoda omaleimaisen ja ikimuistoisen hääjuhlan, josta nauttivat sekä hääpari että vieraat. Häät-tapahtuma helpottaa juhliesi järjestämistä. Tapahtumasta löydät kaiken tarvittavan yhdellä kertaa, saman katon alta. Tutustu osastoihin, katso upeita näytöksiä, osallistu tietoiskuihin tai ihastele kilpailusalissa upeimpia morsiuspukuja, vihkisormuksia, morsiuskimppuja tai häävalokuvia. Tapahtumasta löydät yli sadan alan asiantuntijan tiedot, tuotteet ja palvelut. Jo vuosien ajan ovat tuhannet ja taas tuhannet morsiusparit todenneet, että on helppo sanoa "tahdon", kun kulkee alttarille Häät-tapahtuman kautta.
- Lavalla erilaisia esityksiä (tanssia, taikuri, Miss Divet) ja luentosalissa eri alojen tietoiskuja
Facebook-sivut

Porin Häämessut
Su 29.1.2017
Porin Puuvillan kauppakeskus, pohjoisen sisäänkäynnin vieressä 
(Siltapuistokatu 14, 28100 Pori)
Järjestää Porin Juhlava 
Liput ovelta 10€
Porin Häämessujen 10 vuotista taivalta juhlitaan tänä vuonna!Tervetuloa mukaan hulppeaan hään ja juhlan maailmaan! Häämessut tarjoavat sinulle juhlavuotenaan glamourin ja juhlafiiliksen lisäksi lukuisia hää- ja juhlamuotinäytöksiä pitkin päivää, työnäytöksiä, yllätyksiä.. ja valtavan määrän ideoita sekä ohittamattomia tarjouksia! 
Mukana myös Outlet –myynti. Lisää infoa pian luvassa..
Facbook-sivut
Suomen Häämessut Oulussa 
La 4.2.2017 klo 10-16
Järjestää Suomen Häämessut, Elämystuotanto ja 
Häät ja Juhlat -lehti
Areena Oulu, Terminaali (Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu)
Liput ovelta 12€ (Ennakkolipun (2hlö 20€) voi ostaa täältä perjantai-iltaan asti, se sisältää pääsymaksun, narikan ja Häät ja Juhlat -lehden)
Suomen Häämessut tarjoavat laadukkaita näytteilleasettajia, houkuttelevia messutarjouksia, ammattilaisten tietoiskuja, musiikkia, tasokkaan The National Wedding Show -näytöksen sekä kirsikkana kakun päällä kimpunheitto, jonka nappaajalle on luvassa yllätyspalkintoja! Suomen Häämessut-tapahtumakokonaisuus tarjoaa ideoita niin morsiammille,sulhasille, kaasoille, bestmaneille kuin muillekin hääsuunnitelussa mukana oleville.Tasokkaat näytteilleasettajat auttavat sinua virittäytymään häätunnelmaan ja suunnittelemaan unelmiesi päivän.
Facebook-tapahtuma

Tampereen Häämessut
La 4.- Su 5.2.2017 klo 10-17
Tampere-Talo (Yliopistonkatu 55, Tampere)
Liput 15€
Tampereen Häämessuilla tutustut juhlapaikkoihin, pienistä suuriin, kartanoista ravintoloihin. Näet huikeimmat askarteluideat ja huomaat mitä kaikkea ihanaa voisitkaan tehdä itse. Kuulet asiantuntijoiden vinkit herkullisimman menun laadintaan ja voit suunnitella vaikka unelmiesi hääkakun. Saat yksilöllistä opastusta niin morsiuspuvun kuin miesten juhlavaatetuksenkin valintaan. Pääset tutustumaan satoihin sormuksiin yhden päivän aikana ja kaikki ne saman katon alla! Näitä ja paljon kaikkea muutakin elämyksellistä Tampereen Häämessuilla! Sinua ja rakkaintasi palvelemassa 130 näytteilleasettajaa. 
Unelmat pitää nähdä, tuntea ja saavuttaa! 
Ohjelmalavalla on mm. trendejä, kukkia, cateringiä, pukeutumista ja meikkiä. Ideakujalla voit ihailla ammattilaisten tekemiä kattauksia ja Talvipuutarhassa on iltapukuoutlet! 
Facebook-sivut

Itse aion osallistua ainakin Mennään naimisiin -messuille, johon voitin liput. Päivää ei vielä päätetty kaason kans et kumpana mennään. Lisäksi osallistun LoveMeDo-messuille, ja siellä blogimiittiin, sunnuntaina. Ja ehkä ihan vaan sen takia et Tampereella on messut, ja siel vois löytyy viel "viimehetken" tarjouksia niin kai sekin on mentävä tsiigaan :D

Törmäillään messuilla!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3