17. tammikuuta 2017

Mennään Naimisiin -häämessut 2017

Tulipas sitä sitten korkattua tän vuoden häämessuilut!
VIP-lippujen myötä suunnattiin Nellan, yhden kaasoistani, kanssa Helsinkiä kohti - jälleen kerran Onnibussilla <3 Muotinäytös alkaisi vasta klo 14 joten päätettiin kävellä Kampista Wanhaan Satamaan jossa oltiin vähän yli yksi. Takaisin päin suuntasimme ilmaisella Messubussilla, joka jätti meidät rautatieaseman kulmalle. Tästä tulee ehkä vähän kuvapainoitteisempi postaus, mutta eipä kai se haittaa :D Messuilta lähdettiin hakemaan lisäideoita ja palauttamaan intoa häiden suunnitteluun. Hieman pettynyt olin siihen, että oikeesti varmaan puolet näytteilleasettajista oli koruihin liittyvää - meillä kun tämä osasto on varsin loistavasti hoidossa. Ainoa korupaikka joka katsotiin oli heti ensimmäisenä kun tultiin ovesta sisään: AITO Helsinki


KP Catering - kattaus
Nella sai muutamia ideoita polttareitani ajatellen - hui! Osallistuttiin muutamiin kilpailuihin ja kierreltiin. Pakko sanoa kyllä, että tilana Wanha Satama on mun mielestä vähän hassu - juuri kun luultiin kiertäneemme kaikki niin löytyikin vielä yksi sali ja vielä yksi ja sit taas vielä yks :D toisaalta, oltiin molemmat ekaa kertaa kyseisessä rakennuksessa niin sekin vaikuttaa asiaan - ens kerralla ollaan sit viisaampia! Toisaalta tuo, että on jaettu useampaan tilaan helpottaa metelisaasteeseen. Esimerkiksi keskimmäisessä "päätilassa" oleva lauluesitys (Häälaulaja Petra Lindberg) ei kuulunut muihin saleihin, mikä helpotti kanssakäymistä esittelijöiden kanssa. Nostan hattua tälle laulajalle - muistaakseni koko sen kolme tuntia mitä oltiin messuilla hän lauloi - muotinäytöksen ajasta en oo varma. Ainakin ääni kestää pidemmänkin laulamisen :)

Muotinäytöksestä tuli räpsittyä sen verran paljon kuvia, ja oli niin paljon hienoja pukuja, että teen siitä ihan oman postauksen :) 

Mieleenpainuvinta palvelua miesten pukuihin liittyen saatiin Sartoria Rossin pisteellä. Tästä linkistä  pääset katsomaan Helsingin liikkeen tietoja. Kuvasato alkaa miesten puvuilla. Tämä on meidänkin hääsuunnittelussa seuraava vaihe, Mikan pukua mietitään nyt oikein ahkerasti.






Miesten Frakki ja Pukuvuokraamo 
Vielä vauvan kengissä kulkeva yritys on saavuttanut ison suosion suhteessa olemassaoloaikaansa. Facebookin Häät 2016 ryhmässä tämä on todettu parhaaksi miesten pukuliikkeeksi.


Villisilkki Helsinki
Puvut suunnitellut Sari Hörkkö Ateljee Ompelimo

Morsius- ja juhlapukuliike 

Morsiuspukuliike Josefiina - Lahti


Seremonia - Helsinki
Maggie Sotteron ihana ihana ihana - mun unelmapuku,
jos olisin hoikka ja pienempi tissinen :D
"
Maggie Sottero-merkki on tunnettu siitä, että puvut istuvat aina täydellisesti ja materiaalit ovat laadukkaita. Maggie Sottero-pukujen kristallit ovat aitoja Swarovskin kristalleja."
Todella upeat Victoria&Vincentin hääpuvut
- samaa tyyliä kuin Maggie Sotteron puvuissa, mutta vähän huokeampaan hintaan. "Victoria & Vincent on uusi suomalainen morsiuspukumerkki, joka on perustettu kesäkuussa 2016. Merkin suunnittelijalla on pitkä kokemus morsiuspukujen suunnittelusta; Hän on aikaisemmin työskennellyt monta vuotta kansainvälisille morsiuspukumerkeille
ja muutettuaan Suomeen päätti hän perustaa oman morsiuspukumerkin.
Merkin, joka on suunnattu Pohjoismaiseen makuun."
Rakastuin totaalisesti tähän puvun päälle laitettavaan boleroon,
vai miksikä tätä nyt kutsuisi. En tosin tiedä sopisko mun puvun päälle.
Aivan ihana! 
Kaunis puku, tosin kuvaa ottaessani kiinnitin huomioni vain että saan ikuistettua tuon irroitettavan helmikoristeen. Sopisi todella kauniisti selästä avoimeen hääpukuun.
Melko aiheellista oli tämänkin osaston tuijottelu, sillä olen alkanut miettiä uudestaan meidän kutsun ideaa ja et teenkö ite vaiko enkö.. Vaikuttaisi vähän siltä että täältä tullaan tilaamaan kutsut, ja varmaankin muutkin paperitavarat mitkä vielä puuttuu. On vaan niin paljon valinnanvaraa et joutuu oikeesti miettiin ahkerasti et mikä olis meidän kutsu :)






World of TRE - Suomalaista designia häälahjaksi
Tähän ihastuttiin, etenkin Nella. Ens kerralla kun mennään Helsinkiin niin aiotaan käydä tuolla tutustumassa laajemmin heidän valikoimiin!
Hyytelötikkareita - näitä näkyi aika monen huulilla messuilla!
Todella makeita heijastimia, eri kokoisia nappeja eri väreillä!


eKukka - kimppukilpailun satoa
Jenni Laurio - Dancing Flowers - Tampere


Kimput ylhäältä vasemmalta alkaen:
Annica Linden - Uuh la la - the fancy little factory - porvoo
....anteeksi, en muista ja en näköjään räppässyt kuvaa...
Tanja Styf - Madonnan kukat - Helsinki
Saara Kärkkäinen - Pitkäsen kukkakauppa - Järvenpää
Annamari K..... taas puuttuu kuvasta tiedot..
Viimeiset kaksi kuvaa Floramore Helsinki ja Tanja Lähdeaho

Maistiaisia ei ollut niin paljon (oikeastaan ollenkaan) kuin esimerkiksi syksyn LMD-messuilla.  
onneksi oli! - ja ihan SAIRAAN HYVIÄ! 
Olisin voinut jäädä mutustamaan kakkuja siihen loppupäiväks!


Juuri kun saatiin kierrettyä messut niin kello olikin jo 15.50 ja tuli kuulutus että messut suljetaan kohta - ja minä kun muistin et ne kestäis viiteen! Onneks jätettiin kaikkien korujen ihailut väliin, muuten ei oltais ehitty kiertää koko aluetta!




VIPit saivat lahjakassin - yay goodiebag! - lähteissään, ja tätä odotettiin oikein innolla! Oltiin tosin (ikävä kyllä) erittäin pettyneitä kasseihin.. Siihenkin vaikuttaa toki se, että sisältöä ajatellen a) mulla on jo puku hankittu, niin ehkä isoin alennuskuponki jää täysin käyttämättä b) en syö salmiakkia c) mukana tullut pullo maistui pelkälle esanssille ja oli oikeesti tosi pahaa.. d) make up storen omat liikkeet on helsingissä ja etukorttia ei pysty käyttää kuin siel.. Sinellin puusydän oli kiva yllätys, sen aion kyl maalata jotenkin kivasti meijän nimikirjaimilla tms! ja etukuponki laivareissuun oli oikein tervetullut! 
White Dress, joka sijaitsee Helsingin Stockmannin 7.kerroksessa - tänne saatiin kassista todella hyvä lahjakortti, jos ostaisi sieltä hääpuvun. Koska mulla on jo mekko hankittu, niin jos aiot tuolta hakea pukua niin laita kommenttia niin voin lähettää ton vaikka just sulle :) Lahjakortti oikeuttaa 70euron alennukseen asusteesta kun ostaa puvun.

Ensi viikonloppuna suuntana Love Me Do -messut Kaapelitehtaalla ja blogimiitti <3

4 kommenttia:

  1. Hieno katsaus! Tykkään tuosta viuhkakimpusta ♡

    VastaaPoista
  2. Odotan innolla kuvia muotinäytöksestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä ne lepää seuraavassa postauksessa :) toivottavasti tykkäät ^_^

      Poista

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3