29. tammikuuta 2017

LoveMeDo January Fair - minun kokemukseni messuista!

Oon niiiiiiiin pahoillani että tämän kanssa on mennyt niin kauan. Ollut niin kiireinen viikko et hyvä et on ehtiny kaikkee "pakollistakaan" tekemään :D Mutta palataan siis viikon takaisiin LoveMeDo -messuihin <3

Matka alkoi aikaisin aamulla, taasen kerran Onnibussilla :D Suunta Kampista metrolla Ruoholahteen ja kohti Kaapelitehdasta. Jännittänyt on jo edellisillasta, blogimiittiä jännitin vähän, mutta sitäkin enemmän Vuoden hääblogi-kilpailun tulos valvotti :D Ajatuksena pohjalla oli et olisi tulos mikä tahansa, niin pelkästään finaalin pääseminen on ihan uskomatonta!

Sen verran tuli todettua, että olis varmaan pitänyt käydä messuilla lauantaina kiertelemässä, nyt jäi niin vähän aikaa että ehdinkö kiertää edes puolta messualueesta! Se vähä mitä ehdin kiertää oli taas lupaavaa ja lämmintä meininkiä. Ihana huomata ettei se ollut vain syksyn messut, vaan myös täällä vallitsi ihana tunnelma! Toivottavasti jatkuu sama fiilis tulevillakin LMD-messsuilla! Vaikken paljoa ehtinyt kiertää, niin sain silti paljon irti messuista! Suosittelen!
Onneksi on vielä Tampereen häämessut, johon tulee muutamia samoja näytteilleasettajia, ehkä ehtii sit paremmin jutteleen kun ei ole samaan aikaan blogimiittiä :)


Aloitetaan tärkeimmästä eli kenelle Vuoden hääblogi-tittelit meni:
Kaupallinen hääblogi: Makea Design
Uusi tulokas: Naurakaa, hupsutelkaa ja suudelkaa joka toimii Häät.fi lehden alla :)
Pääpalkinto, Vuoden hääblogi osui oikeutetusti ihanalle Outille, hänen blogi on Kiss, Love & Get Married


Tähän pisteeseen oli yksinkertaisesti pakko pysähtyä vaikka oli kiirus! Osasto oli täynnä toinen toistaan ihanampia Italialaisia kenkiä, suurin osa nimensä mukaan punaisia kenkiä! He ovat maahantuineet ihania kenkiä jo yli 30vuotta! Esittelijät oli aivan ihania, ja heidän kanssa oli mukava turista. Löysin unelmieni kultaiset glitterkorkkarit, nyt täytyy vain pohtia että tahdonko uhrata hääkenkiini niin paljon rahaa - en ainakaan ollut budjetoinut niille niin isoa osuutta. Heille on mahdollista varata aika, jolloin putiikin ovet menevät kiinni muilta asiakkailta, ja voit mennä vaikka kaasojen kanssa kokeilemaan kenkiä - olisko ees ihanaa!!! Kuohuvaa ja kiiltonahkakenkiä <3

Tällä osastolla ehti turista vähän aikaa, ja innostuin itse kovasti - sen verran että aion järkkää kavereille kutsut jossain kohtaa :D Herrasmies, joka oli paikalla esittelemässä, oli todella mukava ja hänen kanssa oli helppo jutella. Ei tullut yhtään likainen fiilis! :D


Tässä kuvasatoa pikaläpikävelyltä messualueelta - en ehtinyt kiertää koko messualuetta :D



Jenni kaataa bloggareille tervetuliaisskumppia!
Blogimiitin lounaasta vastasi KP Catering - oli ihan sairaan hyvää ruokaa, ja monipuolisia makuja! Tähän lounasmenuhun kuului tuotteita useammasta heidän menusta, jotta päästäisiin kokeilemaa erilaisia makuja. Ihme että oikeesti söin noita rapujakin! :D Juomat meille tarjosi Henkell & Co Suomi - ihana päästä taas testaamaan uusia viinejä! Itse pidin suuresti tuosta Portadan punkusta ja valkkarista. Skumppa - i heart cava - oli kans mukavan makuista, ja etiketin myötä sopii oikein loistavasti häihin tarjottavaksi! <3
Meitä bloggareita kävi viihdyttämässä myös Aurora Raiskinen, Revelations on hänen merkkinsä. Hän valittiin syksyn messuilla vuoden kotimaiseksi hääpukusuunnittelijaksi - hän myös bloggaa ;) ihanainen nainen! 






GLITTERIÄ! BLING BLING BLING! RAKASTUIN!
Messuilla mukana oli myös Glitternisti, kävin itse heidän osastollaan hakemaan meikit, mutta he tulivat myös meidän VIP loungeen tekemään muillekin bloggareille pieniä glitteryksityiskohtia! Aivan loistava idea polttareihin, tosin itse harkitsen heidän varaamista häihinkin - olis ihana lisä kun illalla avataan baari, et samalla aukeis myös glitterbaari - mä kun oon tämmönen bilehile ;)

Kuvaotteita morsiuskimppuskabasta!





Blogimiittiin sisältyi jälleen ihana goodiebag! 
Tuotteita oli mm. Leaderilta ja Dependiltä. Suklaasta ei varmaan tarvii ees sanoo mitään - NAM! Nää menee kyl helposti meitsille ;) Tatuoinnit oli tosi kivoja, ei oo pitkään aikaan tullut kokeiltua noita, nyt kyl kun alkaa kevät kausi ja iho on enemmän esillä niin pääsee testaileen! Kuvista puuttuu, kun meni matkalla jo parempiin suihin, mutta kassissa oli kaksi Roberts Berrien marjajuomaa - oli maukasta!


Teen taas muotinäytöksestä oman postauksen, sillä kuvia tuli räpsisttyä muutama! :D Näytöksen viimeisen mallin astellessa estradilla häntä pyydettiin istumaan ja yhtäkkiä alkoi yleisön seasta kuulua Sua vain yli kaiken mä rakastan-kappale kuoron esittämänä. Yltiöromanttinen kosinta oli ihana päätös muotinäytökselle, jonka jälkeen paljastettiin blogikisan voittajat. Sen jälkeen siirryimme takaisin alas kohottamaan lasilliset kuohuvaa kihlaparin ja voittajien kunniaksi. Saimme samalla maistella Say it with a Caken ihanaa suklaatäytteistä kakkua!



Kuva Never. Say "never" blogista Susannan luvalla <3
Tästä linkistä pääset katsomaan videon aiheesta.

PS. En ikinä voita mitään, mutta tällä kertaa onnisti Vauhtifarmin skabassa! Polttarila-teemaisen postauksen myötä tuli mahdollisuus päästä kokeilemaan ihmislinkoa! Todennäköisesti en itse siihen uskalla mennä, niin Mika pääsee kokeilemaan - ja sepäs aiheesta innostui!

Näissä merkeissä taas lauantaina 7.10.2017 kun koittaa
Love Me Do Autumn Fair!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3