11. tammikuuta 2017

LMDn Polttarila!

Tässä viime aikoina on tullut paljon puhetta polttareista. Nyt alkaa myös häämessubuumi. Yhdistäen aiheet kerron teille Love Me Do -messujen Polttarilasta ja muutamasta näytteillepanijasta jotka mua kiinnostaa. Samalla osallistun Vauhtifarmin (www.vauhtifarmi.fi) ja LoveMeDo:n (www.lovemedo.fi) Polttariskabaan! 
#vauhtifarmi #lovemedo2017 #polttarit

"Yksi tammikuun 2017 teemoistamme on polttarit, kiitos kaikkien polttareita järjestelevien kävijöidemme ehdotusten. Olemme aina panostaneet siihen, että meiltä löytyy runsaasti myös polttaritarjontaa, nyt luomme kokonaisen polttarimaailman, jossa polttareista vastaavat voivat rauhassa asioida messuilla polttariyritysten kanssa sillä aikaa kun hääpari häärää toisaalla! Eihän polttareiden sisältö muuten mikään salaisuus olisi, jos hääpari ja polttarivastaavat kulkevat samaa käytävää toistensa vanavedessä.
Polttarilan paikat Merikaapelihallin parvella; P1-P17" -LoveMeDo

Näytteilleasettajien listasta ensimmäisenä pisti silmään Amorin Mielihyväkutsut. Heidän nettisivuista tulee ihanan pehmeä tunnelma, ja sensuelli - ei niinkään eroottinen. 
Samaan kategoriaan kuuluu Foxy Lady. Jälkimmäiseltä yritykseltä väline- ja asukutsujen variaatio olisi paras. Itse olen tosi avoin tälläisten asioiden kans mut en tiedä mun polttarivieraista et kuinka mielellään he vaikka lähtisivät erotiikkaliikkeeseen. Tämä olisi helpompi lähtökohta jos porukassa on vähän ujompia, et voidaan olla kotioloissa ja tutustua leluihin ja hepeneisiin. Haluaisin siis ehdottomasti myös päästä kokeilemaan alusvaatteita eikä pelkästään leluihin ja liukkareihin tutustumista :D 

Ja vielä kolmas samaan kategoriaan kuuluva, Antishop. Näistä kolmesta tämä on ehkä laajin valikoimiltaan. Ja täältä saa Tampereelle seksuaalineuvojan pitämät kutsut! Jotenkin mun päähän on jäänyt ajatusmaailma et jos polttareissa ei tapahdu mitään seksuaalisuuteen liittyvää, esimerkiksi nyt leluesittelyä, niin ne ei oo oikeet ja onnistuneet polttarit :D Ainakin siskoni polttareissa oli tosi hauska käydä lelukaupassa vähän tutustumassa ja kikattelemassa ja juomassa muutama lasi kuohuvaa ;)

TwinCityTattoo Helsingissä on myös mukana messuilla - mua kyl kiinnostaa et mitä he tarjoaisivat polttareita ajatellen. Olisi tosi mahtavaa saada vaikka polttarilahjaks pieni tatuointi! Rakastan tatuointeja! Tälläkin osastolla on siis pakko poiketa!

Olen aina halunnut kokeilla tankotanssia. Rock the Pole on messuilla mukana, ja tää osasto pitää kyl ehdottomasti mennä tsekkaamaan! Toisaalta olisi tosi kiva saada tälläinen ohjelmannumero mun polttareihin, mut en sit tiiä kuinka messissä mun polttarivieraat sit olis, ei se oo kivaa jos yksin joudun heiluun tangolla :D Nettisivuja kun selailen niin innostuin kovasti vaihtoehdoista Tuolitanssi (suunnitellaan koreografia tuoleja hyväksi käyttäen), 80-90's hits Nostalgia (tankotanssia tuon ajan musiikin tahdissa), Pole Princess Prinsessapäivä (kikatus- ja kimallustakuu) ja High Heels Ranskalaiset korot (yhdistelee tankotanssia ja burleskia).

Kuva täältä
Helsingin Viihdepeleistä olis  hauska vuokrata hattara- ja/tai popcorn-koneet juhliin, niistä tykkää kyl aikuiset ja lapsetkin! Mut polttareita ajatellen, olis ihan mahtava saada joku pöytäfutisturnaus tai pomppia pomppulinnassa. Pelata rulettia tai tehdä omat Speden pelit!

Vastaavanlainen yritys kuin edellinen, Happy Beavers. Täältä voit vuokrata myös paljun tai telttasaunan. Olisi tosi hauska päästä sumopainimaan tai kokeilemaan Gladiaattorimeininkiä kavereita vastaan. Veikkaan et tää vois olla sellainen mesta, josta pitää mainita miehen bestmaneille, niihin polttareihin vois olla iloo näistä!

Ja sitten paras viimeisenä - vai miten se meni :D Vauhtifarmi. Tosi monipuolista ohjelmaa ja elämyksiä mitä siellä voi tehdä. Ainoa miinuspuoli et "pitää mennä sinne", eli Nurmijärvelle. 
- Zombie-hunt (25€/hlö, max 14hlö) 
   -> tätä pakko mainostaa ukon bestmaneille!
- Paintball (2-3h, 500kuulaa ja varusteet 45€/hlö, tämä on yleisin paketti)
- Ihmislinko olis hauska kokeilla, mut en tiedä pääseekö mun painoinen tyyppi siihen :D
- Vaijeriliuku (170metriä ja lähtökorkeus 19metriä, 26€/hlö, min. 100€)
- Armyrata (n. 30min, 300€, max 20hlö)
- Itsepuolustuskurssi (n.1,5h, 200€ 1-10hlö)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3