26. tammikuuta 2017

Meikkausta hääteemalla by OriflameKauneusilta Oriflamen toimitilalla ja Oriflamen tuotteilla
Jos muistatte, minulla oli häämeikki/kauneusilta arvonta syksymmällä. Voittajien selvittyä alkoi säätäminen. Vihdoinkin saimme sovittua päivän :D Kahdeksan ihanan naisen ilta vaihtuikin hetkellisesti kahden naisen illaksi, mutta onneksi lyhyellä varoitusajalla sain kaksi uutta neitiä ja ihanaisen kaasoni tulemaan myös. Näin minulla oli sitten viiden naisen kauneusilta.
Teemanahan oli häämeikki, ja osuvasti paikalla oli kaksi tulevaa morsianta kaasonsa kanssa :)
Tiiminvetäjäni, Natalia, tuli avukseni jotta saisin räpsittyä kuvia ja edelleen vielä opetella iltojen vetämistä. Aluksi myös aluejohtajani, Mervi, oli paikalla, mutta poistui vähin äänin paikalta. Ihana kaverini, Mira, saapui myös paikalle meikkaamaan kaksi onnekasta leidiä. 

Leivoin iltaa varten Kuningatarjuustokakun sekä useanlaisia suolaisia rullia. Täytteinä kinkkua, kanaa ja lohta :) Tarjottavat ei aluks meinannut mennä millään, mutta kyllä leidit onneks uskaltautui syömään - ettei kaikki jäänyt Mikalle syötäväksi :D

Aluksi kohotettiin maljat, osa skumpalla ja toiset Pommacilla. Yllätävän hyvää oli kyllä tuo Monte Criston Rose -kuohari <3 varteenotettava vaihtoehto häihin ;) Sitten Miraa odotellessa aloitettiin ihonpuhdistuksella, jonka jälkeen ensimmäinen meikattava pääsi penkkiin muiden aloitellessa itse meikkaamisen, Natalian opastuksella. Siinä vierähti sitten huomaamatta useampikin tunti, ja kaikki neitokaiset lähtivät toinen toistaan hienommilla meikeillä. Toivottavasti heille oli apua ja iloa tästä illasta! Itse nautin tälläisten iltojen emännöinnistä, toivottavasti pääsen useamminkin järjestämään kauneusiltoja, laita ihmeessä kommenttia jos sinua kiinnostaisi järjestää kavereillesi tälläinen ilta - teemana voi olla meikki, ihonhoito, vartalonhoito tai mitä vain! Tilassa on järjestetty myös polttareita ;) 

Tähän tulee kuvia Miran tekemistä meikeistä.
Ihanina malleina toimi Nella ja Laura.
  
Tässä muutamia kuvia valmiista meikeistä, upeita eikö?


Kiitos vielä osallistuneille leideille! 
Teitte illasta ikimuistoisen!
#oriflame #oriflamesuomi

2 kommenttia:

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3