26. syyskuuta 2016

Häätarvikkeita Prismasta


Kuva poimittu Prisman sivuilta
Ensimmäisenä tahdon mainita että tämä postaus EI OLE missään mielessä Prisman kanssa yhteistyössä tehty homma!

- ja bonukset kilahtaa tilille

Me käytetään yleensä Kalevan Prismaa - kyl noissa Tampereen muissakin Prismois tulee välil käytyä mutta toi on meidän vakkari mesta. Nyt kun siellä tehtiin laajennusremppaa niin vihdoin sinnekin tuli häätarvikkeet - sitä ennen olin nähnyt niitä vain Lielahden Prismassa. Tänä päivänä taitaa kuulua jo melkeinpä kaikkien ketjun isojen kauppojen vakiotavaroihin.

Tämä on Koivistonkylän Prismasta
Joku mainitsi Facebookin hääryhmässä et Prismasta saa ostettua hääkrääsää ja tästä inspiroituneena päätin kirjoittaa tämän ja jakaa sanomaa vähän laajemmallekin yleisölle (jos nyt mun lukijakunta on hirveen laaja *reps*). Räpsäsin sit vähän kuvia kaupasta et mitä sieltä voikaan tarttua mukaan! Henkilökohtaisesti olen bonusrohmu, eli keskitän S-ryhmään jos vaan voin. Siks on ollu ihana nähdä et he ovat tarttuneet markkinarakoon ja ottaneet itselleen oman pienen hääosaston.

Sieltä löytyy mm. erilaisia viirejä, pompomeja, honeycombeja, timantteja, photobooth tarvikkeita, organzapussukoita, kakkukoristeita ja saippuakuplia. Itseasiassa lista on yllättävän pitkä mitä hyllystä löytyy :D Heidän verkkokaupasta kategoriasta "Lautasliinat ja juhlatarvikkeet" voit selailla vaikka etukäteen mitä kaikkea löytyy juuri sinun Prismasta.

Itselle on tullu noiden häähyllyn tavaroiden lisäks ostettua Prismasta myös askartelutarvikkeita, kertiskaitaliinaa, kynttilöitä ja servettejä meidän häihin. Tarkoitus on ostaa täältä mahdollisimman paljon sit tarjottavia (herkkubuffa ja iltapala) ja mahdollisesti myös kukkia. 
Ja tämä on Kalevan Prisman
häähyllyn vasen reuna
Tämä on Kalevan Prisman
häähyllyn oikea reuna

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että joku edes tykkää tosta. Mulla oli vähän :OOOO ja lol-reaktio kun näin noi. Silti aina sen läpi kierrän :D Ja kyllä, s-ryhmää kannatetaan ja siellä ollaan jopa töissä. (henksualenkin sais), mutta oli noi silti kalliita jos ebayhin vertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä kyllä on - paljon kalliimpaa ku ebay ja wish. Toi soveltuu ehkä parhaiten niille jokka ei halua tukea "kiinakauppoja" ja on varaa :D ite rohmusin asiakasomistajapäiviltä vähän kaikkee :D jossei muuta kiin tosta saa ideoita et mitä kaikkee on olemassa ku ei kaikki taida edes ihan täysin hiffata et mitä kaikkee krääsää häissä voi olla :D

      Poista
  2. Mä olen tietyllä tapaa ehdottomasti Prisman kannalla tässä asiassa - ihan superhienoa saada läheltä häätarvikkeita ja askartelumatskua! Toisaalta, aivan kuten Laurakin tuossa sanoi, onhan nuo hinnat jonkun verran kalliimmat, kuin esim. eBayssa tai Amazonissa (jota meidän taloudessa käytetään tosi paljon). Mä oon oikeastaan vähän yhdistellen tilaillut näitä, mikä mistäkin on vaan halvimmalla löytynyt :--D

    VastaaPoista
  3. Tulee törkyinen vaikutelma ja ilmiselväksi ihmisten hengitys-ilmanlaadusta piittaamaton Prisma-konsernin asenne, kun tupakkapaikka on pääsisäänkäynnissä Tampereella Kalevan Prismassa.

    Siellä missä asioita ajatellaan, savuttaminen on kielletty kahdeksan metrin säteellä ulko-ovista.

    VastaaPoista

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3