15. elokuuta 2019

Ilmainen kahvitunti hääammattilaisten kanssa

Sunnuntaina 1.9. klo 12-14 olisi mahdollisuus päästä hääalan ammattilaisten kanssa kahvittelemaan Tampereelle Näsilinnaan! Upea tilaisuus kysyä hääsuunnittelijalta mitä vain mikä mieltä askarruttaa!
  
Tarjolla Mokkamestareiden kahvia ja Royal Bakeryn kakkua! 
Musiikista vastaa Tytti Koivunen! Lisäksi paikalla on kukkakauppa Kukkien tmi Pirkkalasta.

Hääsuunnittelu Blush järjestää ilmaisen tapahtuman johon pääset ilmoittautumalla 29.8. mennessä. Pystyt ilmoittamaan jopa 6henkilöä laittamalla sähköpostia osoitteeseen hello@blush.fi otsikolla Ilmainen kahvitunti

Hääsuunnittelu Blush:
Tarjoaa hääsuunnittelua (tästä linkistä pääset heidän portfolioon) ja vuokraa tuotteitta (piensomisteita, kylttejä ja kynttilähommia). Tämä yritys vastaa myös Hello Love -häätapahtuman järjestämisestä :) Seuraava tapahtuma on Tampereella 12.10. klo 12-17 Finlaysonin alueella.

Heidät voi tilata pelkkään koristelun ja somistelun suunnitteluun ja hoitamiseen, sunnuntai-aamun siivouksen tai hoitamaan koko päivän järjestelyt, jolloin alkutapaamisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Ja kaikkea siltä väliltä!

Heillä on palvelulupaus - jos eivät pysty tarjota uutta ideaa tai ajatusta, saat rahasi takaisin! - koskee vain kahvituntia, eli ensimmäistä palaveria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3