18. lokakuuta 2017

Love Me Do Autumn Fair pt. 3 - Messuhuumaa

Nyt päästäänkin sitten toiseen postaukseen LOVE ME DO AUTUMN FAIR messuihin liittyen. Tähän tulee kuvia ja vähän juttua mitkä pisti itsellä messuilta silmään!
Ensimmäisenä kuvia yläkerran kattauskilpailusta
Näistä voit löytää paljon ideoita omaan kattaukseesi! 
Itse ainakin löysin :)
  
  
  
  

Sitten messutunnelmiin! Messuilla oli noin 180 näytteilleasettajaa, joten en kaikkiin ehtinyt kunnolla edes tutustua. Kultasepät kiersin kaukaa, sillä sormukset meillä on jo hankittuna ja muita koruja ei ole varaa ottaa budjettiin - lisäksi voisin vaikka vannoa että heillä oli isoimmat jonot ja ruuhkat. Tässä minua eniten kiinnostaneet osastot :)

Manschett - Miesten Tyylimaailma Turussa
Olin heidän ensimmäinen asiakas! Liike on aivan uusi Turussa. Kuvat heidän osastolta heiltä saatuja, sillä heidän osasto ei ollut vielä valmis kun kävin siellä. Rakastuin ajatukseen Mikasta heidän puvuissa ja asusteissa - kaikkia ihania värikkäitiä kravatteja ja mirrejä, ja upeita kuoseja! Hyvä etten ostanut useampaa taskuliinaa :D Kenkiä heillä on aivan upeita, ja sellaiset pitää käydä hankkimaan ukolle heti kun budjetti antaa periksi! 
Rutale Art - Tommi Niemi
Näihin rakastuin ihan totaalisesti! Alumiiniin käsintehdyt kuvat - jokainen työ on erilainen <3
Aion häiden jälkeen teettää hänen kauttaan kuvan meidän perheestä <3
Tauluissa olevat kuvat ovat Ville Juurikkalan ottamia. Kuvissa esillä mm. Hanna Pakarinen, Egotripin Risto, Apocalyptican Perttu ja Good Charloten Paul Thomas.
Juhlasuunnittelu, Juhlakauppa ja Verkkokauppa
Tätä kauppaa voin syvästi suositella jos haluaa ostaa jotain "häätilpehööriä" tai oikeastaan mihin tahansa juhlaan, sekä muuten vain kotiin. Suunnittelit sitten joulua, babyshowereita, lastensynttäreitä tai polttareita - täältä löydät siihen tarvikkeet!
Puiset asusteet! SÖÖR puiset rusetit ja DAAM puiset korvakorut. Rusetteja pystyy tilata tilaustyönä ja puun saa valita itse: Koivu, Sapelimahonki, Wenge, Teak ja Pähkinäpuu.
Koruja ja asusteita, kotimaisia ja käsintehtyjä. Materiaalina käytetty lasia, kristallia, makeanveden helmiä seka mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja.
Voit tilata valmiita tuotteita, tai teettää oman mieleisesi korun! Muutama korumalli on maahantuotuja. Näitä saat ostamalla verkkokaupasta, ja kolmesta liikkeestä: Valkoinen kreivitär, Fitting Room ja Ilmatar Corsetry & Couture.
Alusvaatteita ja uimapukuja. Jälleenmyyjä Hannele Oksanen oli messuilla pitämässä osastoa. Kokohaarukka on laaja ja tuotteet ovat sellaisia että niitä ei saa välttämättä muualta Suomesta. Heidän sivuilta pomittua tietoa:
"Evelace jälleenmyyjän avulla pääset pitsien ja ihastuttavien asusteiden maailmaan, jossa sinun toiveesi on tärkeintä. Evelacen alusasumallisto on Suomen laajin ja monipuolisin, josta löydät runsaasti kokoja, värejä ja malleja moneen makuun. Suurin osa mallistomme tuotteista on suunniteltu Suomessa juuri suomalaiselle vartalolle. Valitse sinulle mieluisin Evelace palvelumuoto: kotiesittelytyöpaikkaesittelyhenkilökohtainen palvelukäynti. Olet myös lämpimästi tervetullut jälleenmyyjiemme kotiputiikkeihin tai Oulun Kaakkurissa sijaitsevaan Evelace boutiqueen."
Jenna Kantoniemi on tehnyt itse kuvissa näkyvät korut ja asusteet. Häneltä on myös mahdollista tilata mittatilaustyönä haluamansalaista koristusta :) Jenna on aloittanut harrastuspohjalta, mutta on ihanaa että hän on nyt laajentanut kuvioitaan että näiden saaminen on helpompaa kaikille :) Häneltä saa myös laukkuja! :O
  
Juhla- ja tapahtumapalveluita tarjoa yritys - suunnittelua, konsultointia tai ihan konkreettista apua. Lisäksi Juhla- ja leivontatarvikkeita a la Confetti <3 Voisin harkita heidän kautta lastensynttäreiden järjestämistä jossain vaiheessa :) Täältä olisi voinut ostaa taas vaikka mitä "häätilpehööriä", mutta valitettavasti budjetti ei antanut periksi. Olisi siinä ollut ihan muuhunkin juhlaan sopivaa juttua, mutta valitettavasti nyt jäi väliin. Jätin kuitenkin yhteydenottopyynnön jos saisin pitää kotikutsut! Olisi aivan huippua, kun kavereissa on aika paljon leivonnasta pitäviä tyyppejä <3 
Morsiusateljee Katariina
Tätä osastoa en voinut ohittaa, en niin millään vaikka minulla onkin jo puku hommattuna! Aivan mahtavia tylliunelmia huusi minulle vaaterekeiltä... Ihastuinkin yhteen pukuun, ja kun tuli puheeksi että minulla on jo puku, niin myyjä ehdotti että tälläisen saa muunkin värisenä ihan juhlapuvuksi. Värikartasta löytyikin pari ihan mun näköistä vihreää :D Ja hintaan ei vaikuta se minkä värisenä puvun otat! Kokoja löytyy myös 32-64 haarukalta :o Heiltä saa myös miesten pukuja, joten kannattaa suunnata sulhon kanssa Ouluun! Nyt heillä on myös mahdollisuus maksuttomaan hotellimajoitukseen jos menet Oulun Scandiciin. (Huoneen hinta vähennetään hääpuvun hinnasta)
Rakastuin! Ihania koruja ja asusteita, olisin voinut ostaa kaikki jos antaisi budjetti periksi :D Ompelija Terhi toteuttaa yksilöllisesti suunnitellut puvut mittatilauksena ja tekee korjausompeluita. Löydät täältä myös kaikki mahdolliset asusteet mitä vain voit kuvitella - korut, alusvaatteet, jakut, bolerot, laukut...
Heiltä löytyy vaatteet juhliin niin miehille kuin myös naisille, jo 25vuoden kokemuksella! Morsiuspukuja, iltapukuja, frakit, smokit, saketit ja juhlapuvut. 
Heiltä voi ostaa sekä vuokrata vaatteita :)
Tanssi- ja treenistudio naisille Kampin lähellä. Heillä oli pieni show muotinäytöksen yhteydessä, joka piristi kummasti :) Muutama erilainen esitys, eri-ikäisiä ja -kokoisia naisia tanssimassa! Harmi että tämä löytyy vain Helsingistä... :(
Voit löytää täältä itsellesi kaikki tuotteet mitä kosmetiikassa tarvitsee: meikit, hiustuotteet, tuoksut naisille ja miehille, suihkutuotteet, vartalotuotteet, suuhygieniatuotteet, ihonhoitotuotteet kasvojen eri ihotyypille. Lapsille myös omat saippuat ja tuoksut.. myös asusteita :) Nykyään voit tilata tuotteita suoraan Oriflamelta, tai voit alkaa edustajaksi ja tilata itsesi lisäksi muille ja ansaita! (Jos kiinnostaa niin kysy lisää minulta - olen edustaja :D)
 
 
Heillä oli messuilla myynnissän normaalihintaisia tuotteita sekä poistomyyntituotteita.
"Somistevuokraamo on amoriini.com JUHLAOPPAAN palvelu ja Suomen ensimmäinen juhlasomisteisiin erikoistunut vuokraamo. Vuokrattavien somisteiden lisäksi somistamme juhlia ja tapahtumia." Heiltä löytyy maljakot, valot, tarjoiluastiat yms.

SupiDesign - Paperituotteet asiakkaan tarpeiden mukaan, 
suunnittelee ja tuottaa kaiken itse!
Popcornia messuilta sai kahdesta paikasta - vasen on Ladycrone ja oikea on Helsingin Viihdepelit. Ladycrone tarjoaa sisältöjä tapahtumiin - erilaisia hahmoja sekä mahdollisuus ilmapalloeläimiin, kasvomaalaukseen, taikatemppuihin yms :) Jos haluat siis lapsille ohjelmaa häihin niin tämä on oiva vaihtoehto! Hänet saa myös lasten synttärielle ja muihin tapahtumiin. Viihdepeleillä on 100 laitteen valikoima joita voit vuokrata juhliisi. Heiltä saa myös kasinokilpailun, jonka pelinhoitajat ovat ammattilaisia. Mikä olisi kivempaa lapsille kesähäissä kuin pomppulinna pihassa?!
   
"Etsitkö hääpukua? Nyt kannattaa olla tarkkana! Wedding Garage myy uusia ja käytettyjä, laadukkaita morsiuspukuja edulliseen hintaan! Mikäli et innostu halpatuonnista ja verkkokaupoista, mutta et tahdo tuhlata hääpukuusi tolkuttomasti rahaa, tule sovittamaan ihanat puvut myymäläämme. Myymme hääpuvut koossa 32-60, ja valikoimastamme löytyy myös asusteita sekä kenkiä. Hääpukujen hinnat alkaen 100€. Varaa aikasi joko verkossa tai soittamalla, 0509133215. Olemme avoinna sopimuksen mukaan!" 
Tämä sijaitsee Jyväskylässä.
Kotimaista käsityötä ja jokainen kimppu on uniikki! Heiltä voit ostaa - ja jopa vuokrata - itsellesi mieleisen kimpun tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kestokimput ovat yleistyneet koko ajan enemmän ja enemmän - jos et jaksa itse tehdä niin suosittelen syvästi!
Sitten kuvia osastoista joista en kerro sen suuremmin, linkeistä pääsette heidän sivuilleen tutustumaan lisää :)
Pienen pojan ihana ylisöpö smokki on mahdollista vuokrata Suomen Pukuvuokraamosta! Toisessa kuvassa Kauneusgalleria Pink Fairiesin piste (jossa mm. Mary Kayn tuotteita). Viimeisessä kuvassa kattaus Vauhtifarmilta.

    

We Love Cruises josta voitte hankkia unelmienne häämatkan!!! 
   
Karhujää ja Vantaan Astiavuokraamo jakoivat yhdessä osaston. Vaikuttava lasitorni olisi ihana toteuttaa omiinkin häihin jos uskaltaisi vuokrattavilla laseilla tehdä sen :D Ja vieressä Frakkipalvelu NAM - pukujen vuokraus ja myynti

 
Revelations / Aurora Collection - Aurora Raiskinen
Valkoinen Kreivitär
Porvoossa
Dragon Flower Photo Studio
Vuoden 2016 kotimainen Hääpukusuunnittelija
Ateljee Tuhkimotarina
mittatilaus- ja korjausompelimo
/ suunnittelija Heidi Tuisku
StrongBows yhtye
esiintyi ohjelmalavalla
Room Escape Running Rabbit
Parone Design Janne-Caro Pykälä tuo tyylin 
kaikkialle. Floristi, Hää- ja juhlatuottaja, ¨
vaatesuunnittelija, puvustaja, ammattistylisti... 
Palkittu vuoden hää- ja juhlasuunnittelija!
Erotiikan Herkkukauppa
Marina Pioni - Paper Flowers
 
 
Pito-Piiat (kakut) ja Helmililja (kukat)
   
Ihana-Store & Sokos Hotel Tornin pisteeltä kuvia :)
 
Messuilta tarttui mukaan aika vähän tällä kertaa, ja näistäkin ainoa jota oikeasti tarvitsin oli taskuliina Mikalle :D Taskuliinaan rakastuin ensisilmäykseltä, vaihtoehtona oli tämä ihana vihreä, sekä kultainen. Tämän löysin Miesten pukuliike Manschetin pisteeltä. Mansikkadaiquirin makuinen tomusokeri ei vaan voinut jäädä sinne huutelemaan mun nimeä, vaan sitä oli pakko päästä testaamaan - tämä oli I Love Partyn pisteeltä! Pientä "krääsää" tarttui mukaan tällä kertaa kultaisten koristesormusten muodossa - näiden ostoa olen miettinyt jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta sain sen aikaiseksi. Tämä löytö oli Krumeluurin pisteeltä. En tosin tiedä vielä mihin tarkoitukseen ne on :D Poistomyynnissä kun oli, niin ei se suuri menetys ole jos en sitten käytäkään näitä. Laitoin myös tilaukseen Somistevuokraamon poistomyynnistä muutamat tyllipompomit <3



Ja loppuun ihana - tapahtuman juontajana toiminut Kristoffer ja...
Alastomat Kundit Lavalla -revyy, joka antoi hieman esimakua tulevasta (täyspitkästä esityksestään) muotinäyöksiä odotellessa. Aikas hupaisaa, olis kyl mahtava päästä katsomaan tuo! Sopii kaikille, naisille ja miehille, vanhoille ja nuorille.. Ei ehkä ihan lapsille....  :D Tämä on siis Bromance Productionsin tuotantoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3