14. lokakuuta 2017

Love Me Do Autumn Fair pt. 2 - Vuoden kotimainen hääpukusuunnittelija ja muotinäytös!

Irinan suunnittelemat puvut!
Kuva: Arto Jaatinen
Love Me Do messuilla pääsimme osallistumaan kolmeen eri muotinäytökseen. Tässä ensimäinen postaus näytöksestä, jossa on Vuoden kotimaisen hääpukusuunnittelija -kilpailun finalistien upeat puvut.

Mukana tuomariston paneelissa istuvat European Bridal Weekin johtaja Andrew Lookman, Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, muoti- ja kulttuuritoimittaja Sami Sykkö, pukusuunnittelija ja ensimmäinen Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija -kilpailun voittaja viime syksyltä, Aurora Raiskinen, Amoriini.comin tuottaja Johanna Merinen, sekä Love me do:n toimitusjohtaja Nonna Sjöberg.

Vuoden 2018 kotimainen hääpukusuunnittelija -tittelin voitti Irina Rogusina! Pukuompelimo Irina
Paljon onnea!
 

Näin voittajaa kuvataan LMD:n artikkelissa finalisteista:

Irina Rogusina on pukuompelija-mestari, joka on elänyt ja hengittänyt ompelijan elämää ja ihan lapsesta saakka. Hänen tavoitteenaan on luoda muodikkaita asuja, jotka trendikkyyden lisäksi ovat harmoniassa kantajansa kanssa. Asiakkaan persoona ja toiveet ovat Irinan suunnittelun lähtökohtia. 
Voittaja sekä kunniamainitut, ja heidän pukunsa!
Kuva: Arto Jaatinen
Kunniamaininnat saivat Ira Kostoulas ja Suvi Leinonen.


Ja sitten muotinäytöksen pukuihin ja itse räpsimiini kuviin - anteeksi huono laatu osassa... 

IRINA ROGUSINA

HANNA TALSI

HEIDI TUISKU
KATARIINA TUTTAVAINEN
IRA KOSTOULAS
SUVI LEINONEN
KATARIINA KARPPINEN
TERHI LÖFMAN
 RIIKKA MELLIN
ANNI TOIVANEN

Muotinäytöksen kukat hoiti Penttala Floral Design. Hiukset laitettiin Schwarzkopfin tuotteilla ja kampaukset teki Maria Haanpää, Mia Uski ja Antti Taskula. 
Korut ja asusteiden taustalla oli: Kultaseppä Kulmala Oy, Eveliina Karhio, Mariana Spirit of Design, Korkeila Helsinki Oy, Design Sinivuokko, Hermanni Vuorisalo, Sandberg - timanttikorut, Au3 Kultasepät ja Ninka Design.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3