19. toukokuuta 2017

Prinsessamekko hakusessa!

Tyttölupaus!
Kuva täältä
Meillä oli  rakenneultra viime viikolla, ja ultraaja vähän lupaili että odottamamme vauveli olisi pikku prinsessa! Tämähän ei tietenkään ole satavarmaa, varmistus on sit vasta synnytyksessä et kumpi sieltä tulee, mutta tää mamma on ihan liekeissä!
Kuva täältä
Nyt alkoi siis metsästys 4kk prinsessalle vihreää mekkoa häihin! PRINSESSAMEKKO niinkuin mullakin <3 Sen verran siis päätin että mekko on vihreä! Itsellä on vihreitä yksityiskohtia, Mikan ja bestmanien kravatit on vihreitä (onhan se Mikan pukukin vihreä :D ) ja Miksun rusetti ja henkselit on vihreät. 
Oon yrittäny metsästellä ja etsiä ja hakea mutta vielä ei ole tullut mekkoa vastaan joka miellyttäisi tai sitten niitä on liikaa! Olis kiva et on juhlava, mutta käytännöllisyyskin vois olla aika hyvä kun kuitenkin vaihdellaan vaippoja sun muuta.
Kuva täältä
Koska mekkoa ehditään käyttää varmaan vain pari kertaa, en haluaisi hirveästi siihen sijoittaa. Vauvana ekat puol vuotta yks vaatekoko ei hirveän kauaa mahdu :D Onneks tämän saa kuitenkin myytyä eteenpäin sitten juhlien jälkeen kun on käynyt pieneksi :)
Kuva täältä
Vaikka häämme ovat talvihäät niin kyllä sitä silti saa olla prinsessamekko päällä! Laittaa vaan siihen päälle kunnon toppaukset, tai sit pukee mekon vasta juhlapaikalla :) Ja tälläisen kesämekon, mitä nämäkin kuvissa olevat on, niin alle joutuu kuitenkin laittamaan jotain lisäksi - pöksyt ja varmaan pitkähihaisenkin.
Kuva täältä
Mitäs teillä puetaan perheen pienimmille päälle häihin? 
Samalla teemalla kuin itse meette vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3