10. heinäkuuta 2016

Häät ja some

Luin eilen muista blogeista juttuja häistä somessa, ja ajattelin kirjoittaa oman version / mielipiteen aiheesta. 
Ajattelin et meidän häihin tulee oma hashtag, niinkuin nykyään aika monilla on. 
Siskon häissä oli viime vuonna ja tykkäsin ku sillä löytyy vieraiden ottamat kuvat samasta osoitteesta kaikki.
Löysin myös netistä hauskan photoscavengerhunt systeemin jossa hääbingon tyylillä vieraat voi napsia listan mukaisia kuvia ja laittaa ne samaisella hashtagilla oikeaan osoitteeseen. Tietty saa ottaa ihan mitävaa kuvia mut toi on semmonen apuviiva :D aattelin kertiskameroita kans, jokaiseen pöytään oma.

Tulee meille kyl hääbingokin. Kun ei valokuvaaja kuitenkaan pääse joka paikkaan samaan aikaan niin näin mahdollisimman moni tilanne saadaan talteen. Aion myös tehä "mainoksen" jossa muistutetaan vieraita käyttäytymään vaikka onkin avoin baari - sillä kaikki noloudet pyritään kuvaamaan ja sit kyseisiä ihmisiä voidaan muistuttaa toilailuistaan - just so you know ;)

Nää skumppalasit löysin joskus 15weenä kirppikseltä ja siitä asti säilyttäny hääparin laseiks. En uskonu pääseväni käyttään näitä mut nyt näyttää siltä et pääsen <3 jotain pitäis tehä noille ku ei toimi hääväreihin - onko ideoita millä maalata tohon päälle vai pitäiskö putsata ja vetää uudet värit vaa päälle..

Mua ei haittaa jos ihmiset ottaa kuvia ja julkaisee niitä, mutta haluaisin että ensimmäinen kuva jossa ollaan häätamineissa on mun oma julkaisema, sen jälkeen saa laittaa vaik sata kuvaa musta hääpuvussa. Olis kuitenkin kiva jos vieraat ei koko ajan pläräis puhelinta vaan nauttis kekkereistä, söis hyvin ja rentoutuis. Snapchätit ja periscopet vois kyl kuitenkin unohtaa, en todellakaan haluu et meille käy samanlailla ku jollekin oli käyny -  joku vieras laitto kirkkovihkimisen periscopeen. Nou nou. Face ja instagram on viä jees, ja niitä tulee iteki käytettyä. 

#hilkka&mika2018

Tälle kun keksii jonkun tehtävän mihin sen laitan tai sit vaa kököttään morsiusparin pöytään :D

Ja en todellakaan halua et ihmiset metsästää meidän häissä mitään pokemoneja :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3