28. elokuuta 2018

Menossa With Love -häätapahtumaan?

Vajaa kaksi viikkoa niin jatkuu taas kesätauon jälkeen omalta osalta häätapahtumien kiertäminen <3 Sitä ennen ehtii olla tosin yhdet häät, kun rakas serkku menee viimein naimisiin tällä viikolla! Mutta pakko oli jakaa tänne teille näistä seuraavista messuista mihin olenkaan menossa. Elikkäs vuorossa on ensimmäistä kertaa pidettävä With Love -häätapahtua Vanajanlinnassa. Uudenlainen ja aidosti inspiroiva lukee heidän nettisivuillaan!

Tämä tapahtuma on siis lauantaina 8.9.2018 klo 13-18 Hämeenlinnan Vanajanlinnassa ja tapahtuma on ilmainen! JA kaikille kävijöille jaetaan Häät ja Juhlat -lehti <3

"With Love kokoaa kaikki täydellisen hääpäivän osa-alueet yhteen: linnan puitteet, ammattilaiset kuvaajasta kukkiin, hääpuvusta hääpäivän stailaukseen. Ja myös kauneimmat sormukset löydät linnan upeasta lasipaviljongista.  
Vietä ihana syyspäivä nauttien häähumusta, lasillisesta kuplivaa ja inspiroivista näytteilleasettajista. Luvassa mm. hääpukunäytös, näyttävät somistuselementit, mini workshopit, häiden parhaat vinkit tietoiskut."

Tästä linkistä pääset tapahtuman näytteilleasettajiin.

Nähdään siellä! <3 Jos ei, niin juttua luvassa ja lupaan että tulee nopeammin kuin puollen vuoden päästä :DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3