7. helmikuuta 2017

Tampereen Häämessut - lauantain laatuaikaa kaason kanssa!

Tampereen Häämessut olivat viime viikonloppuna Tampere-talossa. Kyseisillä messuilla tuli käytyä viime vuonna (lue tästä postaus) Mikan ja pikkumiehen kanssa, tällä kertaa suunta messuilemaan oli yhden kaasoistani, Elisan, kanssa. Äänestäkää meidän Photobooth -kuvaa! Tästä linkistä :) 
Messut olivat passelit Tampereen alueen tyypeille! Juhlapaikkoja oli kivasti, ja sormusmestoja ei ollut liikaa - esimerkiksi Mennään naimisiin -messuilla oli näistä ylitarjontaa. Harmikseni muita koruja ei paljoa ollut, meillä kun sormusasiat kun on kunnossa mutta mun muut korut puuttuu. (Sormuskuva (KorusDesign) onkin ainoa korukuva jonka otin messuilla - tässä rakastuin tuohon röpelöiseen reunaan mutta Mika ei tykännyt ideasta.) Kukkia ja miesten pukuja menin katsomaan, ja molempiin löytyi ideoita. Mikan puku tilataan entistäkin todennäköisemmin Räätälistudio BQsta, joilla oli oikein passeli messutarjous. Kukkia ei ollut monesta firmasta edustettuna mutta sain tehtyä vähän galluppia aiheeseen liittyen, jos nyt haluankin jonkun kimpun aitona :) Yritin metsästää karvaboleroa, mutta sellaista ei messuilla näkynyt. 

Kuvaa ei tullut otettua osastolta, mutta Popmasterin pisteellä tuli vietettyä tovi jos toinenkin, ja kokoajan lämpenen ajatukselle DJstä ja etenkin valoefekteistä! Heiltä voisi saada sellaiset köntässä mukavaan hintaan :)
The Photoboothin pisteellä tuli lämmettyä pienimuotoiselle RoomEscape-tyyliselle ohjelmanumerolle häihin. Voisi olla hauskaa et tungetaan sulhanen häkkiin ja morsian yhdessä juhlavieraiden kanssa suorittaisi pieniä pähkinöitä saadakseen sulhasen vapaaksi. Tai sitten boolikulho jemmaan - varmasti ihmiset yrittäis kunnolla et sais suut makiaksi :D
Sisääntuloaulassa ensimmäisenä vastaan tulivat erilaiset kattaukset. Nämä olivat kaikki omalla tavallaan tosi tyylikkäitä ja kivoja - toivottavasti monet löysivät näistä ideoita! Minä ainakin rakastuin tuohon ensimmäiseen, joka oli Decora Housen käsialaa. Tässä erityisesti nuo kultaiset tekstikyltit olis ihanat! Toinen kattaus on Pirteän paketin, kolmas Juhlahuuman, neljäs Kestit Cateringin. Viides oli Sipetan, johon kuului myös Omar-karkeista tehty puu! Kuudes oli Now&Foreverin käsialaa - tässä tykästyin tosi paljon lautasille laitetuista läpinäkyvistä muoviläpysköistä johon oli painettu menu, ihan sika makee! Kahta viimeistä tekijää en valitettavasti muista vaikka näissäkin oli hyviä ideoita. Ensimmäisessä näistä käytetty timanttinauha kaitaliinana lautasten alla on tosi hieno ja toisessa olevat kultaiset lautaset ovat niin mua - meille tosin ei näitä voi tulla ihan budjettisyistä :D

 

Lisäksi näytteilleasettajien omissa pisteissä oli myös muutamia kattauksia. Tähän alle tulee Vaihmalan Hovin kattaus sekä Sokos Hotellien pisteessä ollut kattaus. Vaihmalan hoviin varmaankin mennään jossain vaiheessa Elisan kans syömään ja hoitoihin, sen verran hyvin pisteellä ollut mies mainosti ;)


Sonemar, Decora House, Pirteä Paketti (x2) 

PS Puisto, Tampereen Ev.lut srk (tässä tuli tehtyä taas uus rintaneula Mikalle), Feelya PromotionLinkosuo, Aleksin ravintolat (namskis mitä kahvia saatiin, ja rockyroadia <3 )

 Purppurahelmi (x4, ihania maistiaisia!), Now&Forever (x4), Kukka Kerttulin kukkia (x5) ja KukKivat (x4). Kukka Kerttulin pisteellä tuli juteltua pidemmänkin aikaa, ja sain vastauksia kysymyksiin vihreistä kukista ja mitä vois harkita talvihäissä kukiksi, 
jos en sit otakaan pelkkiä tekokukkia :D

 Ensimmäinen puku kuuluu Muotitalo Tyynelän valikoimiin. Toisen kuvan mekot ovat Aurora Raiskisen (Revelations) käsialaa ja viimeisen kuvan mekot ovat Zazabellan liikkeestä.

 
Monia keskusteluja aiheesta seuranneena useat messuilla kävijät olivat pettyneitä näihin messuihin... Johtuiko se sitten siitä että ei oltu tutustuttu etukäteen näytteilleasettajiin vai mistä, en tiedä :( Itse ainakin viihdyin ja sain paljon irti! Mitä mieltä sinä olit?

4 kommenttia:

 1. Kiva nähdä messujen antia näin kuvina kun itse en juurikaan ehtinyt kiertelemään varsinaisen hallin puolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla esittelypisteillä kyllä pitää varmasti kiirettä :)

   Poista
 2. Olipa mukava lukea että olit tykännyt meidän kattauksesta ja muutenkin messuista :) Ihanaa häiden valmistelua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, teidän kattaus antoi ideoita ^_^ pitää tulla teille shoppailemaan <3

   Poista

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3