ORIFLAME

PÄIVITÄN TÄMÄN JOSSAIN KOHTAA!

Mikä on Oriflame
Oriflame on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii yli 60 maassa. Yrityksen perustivat vuonna 1967 kaksi ruotsalaisveljestä ystävänsä kanssa. Oriflame-tuotteiden jakelukanava on suoramyynti, ja luonnollista Oriflame-kosmetiikkaa myy maailmassa jo 3,6 miljoonaa itsenäistä edustajaa. Konsernin vuosimyynti on yli 1,5 miljardia euroa.


Sit vähän epävirallisemmin omin sanoin: On ollut ihana huomata että näinkin laadukkaista tuotteista löytyy oikeesti moneen eri kukkaroon sopivaa tavaraa. Voi olla aika vaikee sanoo näiden hintojen näkemisen jälkeen et meikkaaminen on kallista :D Ja mukava että voi yhdestä paikasta tilata kaikki kotiin - hajuvesiä, meikkejä, hiusaineita ja harjoja, hammasharjat ja -tahnat, lasten kylpyvaahtoa, miehille tuoksuja ja ihonhoitotuotteita, asusteita ja koruja, sekä wellness-tuotteita (shakeja, proteiinipatukoita, keittoja ja vitamiineja). Vaikka mitä, pääasiassa kauneudenhoitoon liittyvää. Ja kaikki helppo tilata konsultin kautta, jolta voi tarvittaessa kysyä asiasta. Oriflame löytyy myös Facebookista.

Oon siis alkanu keväällä -16 myymään Oriflamen tuotteita. Voitin ihonhoitoillan Tampereen häämessuilta, ja menin kauneusiltaan siskon ja kahen kaason kanssa. Tää oli maaliskuu muistaakseni. Alunperin "otin tunnukset" vaan kun halusin omat ja lähipiirin tuotteet edullisempaan hintaan. Mut sit aloin ihastuun tuotteisiin ja ennen kaikkea konseptiin. Tutustuin, ja halusin enemmän joten olin yhteydessä aluepäällikköön ja aloin aktiivisemmaksi. Nyt olen tasolla Myyntiedustaja Business Class ja tavoitteena mini-tiimari. Haluan nousta jossain kohtaa ihan tiiminvetäjäksi, ja tahtoisin tehdä enenmmän töitä asian suhteen. Messuille ja muihin tapahtumiin, vaikka kissanristiäisiin. Ihmisten luo esitteleen tuotteita ja kenties luoda uraa täällä. Mahdollisuudet on vaikka mihin, ja tässä hommassa pääsis tekeen myös tapahtumien järjestelyä sun muuta, vaikka vain jaksotreffejä. Ja työtä voi tehdä juuri niin paljon - tai vähän - kuin haluaa, tiettyjä velvollisuuksia riippuen asemasta ei kuitenkaan voi jättää tekemättä. Nämä ovat vielä sellainen asia joihin pitää tutustua, ennen kuin uskallan edetä mini-tiimaria ylemmäs.. Toisaalta askarruttaa, kun haluaisin opiskella merkonomin opinnot kans jossain kohtaa, et mihin väliin se menis - vai voisko ne yhdistää tähän jotenkin? Oppisopimukseen Oriflamelle, oisko ees siistii :D On ollut ilo huomata kuinka jostain työstä voi oikeesti pitää, ja sen olen nähnyt aluejohtajastani. Tänään  viimeks naureskeli et kyl tätä hommaa jatkaa vielä eläkkeellä, ja että saa intoa varsinkin kun saa auttaa uusia alasta kiinnostuneita.

Sit vähän "tuputusta". Mut, ole avoin!

1) Tuotteiden käyttäjäkuntaan liittyminen! Jos joku tuote kiinnostaa niin voit tilata minun kauttani - jos olet Tampereelta tai lähialueelta! Tämä siksi kun tavarat tulee tilauksen tehtyä minulle niin en hirveän kauas kuljettele ja postitus tulee hintavaksi. Kysy jos joku askarruttaa! Tuotteista tai muusta. Voit myös alkaa säännöllisesti tilaamaan minulta esitteen suoraan sähköpostiisi, tai paperiversiona. Uusi esite tulee aina tilauksen mukana.

2) Voit myös liittyä minun tiimiini edustajaksi! <3 Tässä on kaksi eri tyyppiä. Joko teet saman millä minäkin aloitin - haluan vaan tuotteita halvemmalla - niin tee niin. Varoituksena, voit jäädä koukkuun ja halutakin enemmän. Toinen tyyppi on sitten oikeesti alkaa myyntiedustajaksi minun tiimissä. Oriflamen edustajana saat huikeita etuja, nämä saat molemmissa tapauksissa! Mm. itsellesi tilaamat kosmetiikkatuotteet -25% ja oheistuotteistakin (asusteet yms) 12,5% alennusta, sama kuin edellisessä vaiheessa. Joissakin kampanjatuotteissa tämä ei pidä paikkaansa, niistä maininnat aina erikseen. Edustajaksi liittyessä sijainnillasi ei ole väliä, kunhan olet Suomen rajojen sisällä. Jaksotreffeille voi olla vaikea tulla tyyliin Rovaniemeltä, mutta voit silti sielläkin liittyä tiimiini - laitan ohjeet kuitenkin aina myös sähköpostitse! Olisi ihana saada tiimiläisiä niin voisin alkaa "kanaemoks" Oriflamen perheessä :D Myyntipuheena: jaksotreffeille saisin leipoa kaikkee, ja varsinkin nyt kun alkaa tää tuotteiden testailu häiden herkkubuffettiin ;) Aion olla niin hyvä tiiminvetäjä kun vaan voi olla - toivottavasti tosi organisoitunut pian-kauneusnero :D

Jos sinua vähänkään kiinnostaa tuotteet, ja voisit vaikka myöhemmin aloittaa muillekin myyntihommat, voit ottaa tunnukset jo nyt ja harkita asiaa - ethän silläkään menetä mitään jos haluatkin pysyä vain tuotteiden onnellisena käyttäjänä.

Molemmissa tapauksissa ole rohkeasti minuun yhteydessä! 
hile89@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3